Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stojacy Pal reaktywacja Raymond Franz
Normal Tactiek fikimiki4
60% Balbezit 40%
33% Spel op eigen helft 67%
16 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
40.7 gemiddelde waardering 33
adequate Schieten average
average Passen poor
good Verdedigen weak


2e minuut.
Štetka geeft de bal voor. Pretterer kopt de bal weg. Dosca controleert de bal met de borst. Hai bereikt de bal nog maar net als eerste. Hai haalt uit met een fantastische trap. Paal!

3e minuut.
Oliva trapt de bal weg van het doel. Volešák is nu in balbezit. Volešák passt de bal in één keer door. Pretterer rent richting de bal. Pretterer geeft een hoge lob. Oliva kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Hai de bal. Hai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stojacy Pal reaktywacja - Raymond Franz 1:0

6e minuut.
Komar probeert naar een medespeler te passen. Pretterer rent richting de bal. Pretterer passt de bal zonder na te denken. Hai is nu in balbezit. Hai draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Volešák met een sublieme pass. Hai rent richting de bal. Hai speelt de bal door. Lisino bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Volešák met een sublieme pass. Pretterer bereikt de bal nog maar net als eerste. Pretterer met een sublieme pass. Hai is nu in balbezit. Hai draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Arricca met de inworp. Luna is nu in balbezit. Luna probeert naar een medespeler te passen. Bichsel rent richting de bal. Bichsel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Volešák probeert de bal aan de voet te houden. Luna rent richting de bal. Luna geeft de bal voor. Dalcin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalcin schiet op doel. Quiriconi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zuping onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Arricca verovert de bal door een tackle van achteren. Arricca geeft een hoge lob. Bichsel met een sublieme pass. Dalcin heeft problemen om de bal te vangen. Dalcin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Dosca geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pretterer met een snelle inworp. Lisino rent richting de bal. Lisino geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Daar is Arricca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lisino rent richting de bal. Arricca bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisino verovert de bal door een tackle van achteren. Lisino haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Stojacy Pal reaktywacja - Raymond Franz 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stojacy Pal reaktywacja 30%, Raymond Franz 70%.
Stojacy Pal reaktywacja - Raymond Franz 2:0

62e minuut.
Gulyás speelt de bal door. Dalcin is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Komar. Komar krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Klungelig pakt Ivarsson de bal. Hai is nu in balbezit. Hoff tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hoff krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Pretterer raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Piesiak komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stojacy Pal reaktywacja 37%, Raymond Franz 63%.
Stojacy Pal reaktywacja - Raymond Franz 2:0