Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bohun Pszenna Tarnów
Jazda Tactiek Autobus
60% Balbezit 40%
49% Spel op eigen helft 51%
16 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
51 gemiddelde waardering 33.4
solid Schieten average
very good Passen weak
average Verdedigen adequate


1e minuut.
Bębenek passt de bal met de wreef. Gyurkovits geeft een lange en hoge pass. Fares kopt de bal weg. Iscru rent richting de bal. Iscru schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Gyurkovits verovert de bal door een tackle van achteren. Gyurkovits speelt de bal door. Iscru bereikt de bal nog maar net als eerste. Iscru schiet op doel. Kendzia werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Na een snelle pass probeert Iscru de bal onder controle te krijgen. Kendzia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Iscru rent richting de bal. Iscru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bohun - Pszenna Tarnów 1:0

28e minuut.
Bębenek probeert naar een medespeler te passen. Princ rent richting de bal. Princ passt de bal zonder na te denken. Eltemiz rent richting de bal. Eltemiz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Gyurkovits bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyurkovits geeft de bal voor. Eltemiz is nu in balbezit. Eltemiz haalt uit met een fantastische trap. Kendzia probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Gyurkovits geeft een hoge lob. Iscru bereikt de bal nog maar net als eerste. Fominha is nu in balbezit. Fominha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bohun - Pszenna Tarnów 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bohun 53%, Pszenna Tarnów 47%.
Bohun - Pszenna Tarnów 2:0

51e minuut.
Bębenek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Fares de bal. Iscru is nu in balbezit. Fominha bereikt de bal nog maar net als eerste. Fominha schiet op doel. Kendzia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Kian bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyurkovits onderschept slim de pass. Gyurkovits geeft een lange en hoge pass. Eltemiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Eltemiz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Bębenek probeert naar een medespeler te passen. Princ rent richting de bal. Princ passt de bal zonder na te denken. Eltemiz is nu in balbezit. Eltemiz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Ilonczak met een snelle inworp. Gyurkovits speelt de bal door. Fares is nu in balbezit. Fares haalt uit met een fantastische trap. Kendzia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bohun - Pszenna Tarnów 3:0

68e minuut.
Fares bereikt de bal nog maar net als eerste. Fares met een sublieme pass. Ang bereikt de bal nog maar net als eerste. Iscru verovert de bal door een tackle van achteren. Iscru schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Gyurkovits onderschept slim de pass. Gyurkovits geeft de bal voor. Fares rent richting de bal. Iscru is nu in balbezit. Iscru draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bohun 45%, Pszenna Tarnów 55%.
Bohun - Pszenna Tarnów 3:0