Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Zalesianka Bohun
NOOB Tactiek Jazda
38% Balbezit 62%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
34.5 gemiddelde waardering 50.7
average Schieten solid
poor Passen excellent
good Verdedigen solid


1e minuut.
Nechită rent richting de bal. Nechită geeft een lange en hoge pass. Rivano speelt de bal door. Badolato bereikt de bal nog maar net als eerste. Badolato draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Bębenek passt de bal in één keer door. Princ is nu in balbezit. Princ speelt de bal door. Eltemiz is nu in balbezit. Eltemiz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Szymkowiak kopt de bal weg. Gągoł bereikt de bal nog maar net als eerste. Gągoł geeft een hoge lob. Eltemiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Eltemiz schiet op doel. Dehaut probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Morton rent richting de bal. Morton draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Daar is Fominha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fominha probeert naar een medespeler te passen. Morton is nu in balbezit. Morton draait met de bal, schiet en ... Dehaut werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zalesianka - Bohun 0:1

32e minuut.
Daar is Colţan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perret met een sublieme pass. Ridong speelt de bal door. Szymkowiak rent richting de bal. Szymkowiak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Daar is Fominha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adamowicz rent richting de bal. Bębenek onderschept slim de pass. Bębenek geeft een lange en hoge pass. Eltemiz krijgt zijn hoofd ertegen. Dehaut verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zalesianka - Bohun 0:2

39e minuut.
Stegaru rent richting de bal. Stegaru met een sublieme pass. Fominha is nu in balbezit. Eltemiz is nu in balbezit. Eltemiz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zalesianka - Bohun 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zalesianka 71%, Bohun 29%.
FC Zalesianka - Bohun 0:3

54e minuut.
Fares is nu in balbezit. Fares passt de bal in één keer door. Eltemiz rent richting de bal. Eltemiz schiet op doel. Dehaut probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zalesianka - Bohun 0:4

57e minuut.
Daar is Princ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Princ passt de bal zonder na te denken. Eltemiz rent richting de bal. Eltemiz haalt uit met een fantastische trap. Dehaut probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Dehaut trapt de bal weg van het doel. Nechită kopt de bal weg. Morton rent richting de bal. Morton haalt uit met een fantastische trap. Dehaut probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zalesianka - Bohun 0:5

63e minuut.
Stegaru bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nechită. Stegaru raakt geblesseerd tijdens het duel. Stegaru zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Colţan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morton is nu in balbezit. Morton geeft een hoge lob. Eltemiz maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zalesianka - Bohun 0:6

67e minuut.
Bębenek is nu in balbezit. Bębenek passt de bal in één keer door. Daar is Morton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fominha is nu in balbezit. Fominha haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Morton bereikt de bal nog maar net als eerste. Morton draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Princ rent richting de bal. Princ geeft een lange en hoge pass. Colţan heeft problemen om de bal te vangen. Morton is nu in balbezit. Morton schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zalesianka - Bohun 0:7

79e minuut.
Fominha passt de bal met de wreef. Princ bereikt de bal nog maar net als eerste. Princ speelt de bal door. Eltemiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Eltemiz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Colţan geeft een hoge lob. Stegaru kopt de bal weg. Fares rent richting de bal. Fares geeft een lange en hoge pass. Eltemiz krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Stegaru rent richting de bal. Stegaru geeft de bal voor. Klungelig pakt Fares de bal. Morton bereikt de bal nog maar net als eerste. Morton haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zalesianka 63%, Bohun 37%.
FC Zalesianka - Bohun 0:7