Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Raymond Franz Tytany Pracy FC
fikimiki4 Tactiek Defensywa 2
42% Balbezit 58%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
35.6 gemiddelde waardering 45.8
average Schieten good
average Passen good
weak Verdedigen solid


7e minuut.
Tilger bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilger geeft een lange en hoge pass. Deak kopt de bal weg. Sakaloglou is nu in balbezit. Sakaloglou draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Bali speelt de bal door. Felloni Cinali geeft een lange en hoge pass. García Juan heeft problemen om de bal te vangen. Dalcin rent richting de bal. Dalcin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Dalcin kopt de bal weg. Bahlke is nu in balbezit. Klopp tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Klopp krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Oliva trapt de bal weg van het doel. Tilger probeert de bal met de borst te controleren. Tilger speelt de bal door. Deak rent richting de bal. Deak haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Dosca geeft een hoge lob. Klopp kopt de bal weg. Arricca heeft problemen om de bal te vangen. Tilger is nu in balbezit. Tilger geeft een hoge lob. Oliva probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Deak kopt de bal weg. Tilger is nu in balbezit. Felloni Cinali tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Felloni Cinali krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Bucătaru geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Milion met de inworp. Felloni Cinali rent richting de bal. Felloni Cinali geeft een hoge lob. Savov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dalcin heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Raymond Franz - Tytany Pracy FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raymond Franz 61%, Tytany Pracy FC 39%.
Raymond Franz - Tytany Pracy FC 1:0

48e minuut.
Sakaloglou zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tilger rent richting de bal. Arricca legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tilger is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Deak legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Raymond Franz - Tytany Pracy FC 1:1

50e minuut.
Tilger geeft een hoge lob. Arricca probeert de bal aan de voet te houden. Deak bereikt de bal nog maar net als eerste. Deak haalt uit met een fantastische trap. Oliva probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Raymond Franz - Tytany Pracy FC 1:2

66e minuut.
Marchewka bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchewka met een sublieme pass. Sakaloglou is nu in balbezit. Sakaloglou geeft een lange en hoge pass. Dosca probeert de bal aan de voet te houden. Oliva kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Tilger is nu in balbezit. Tilger geeft een hoge lob. Daar is Ivarsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deak rent richting de bal. Deak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Paluch verovert de bal door een tackle van achteren. Paluch geeft de bal voor. Klungelig pakt Hoff de bal. Deak bereikt de bal nog maar net als eerste. Deak draait met de bal, schiet en ... Oliva bokst de bal weg.

87e minuut.
Hoff geeft een lange en hoge pass. Inworp. Vulev met een snelle inworp. Tilger rent richting de bal. Tilger geeft de bal voor. Oliva bokst de bal weg. Deak bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Raymond Franz - Tytany Pracy FC 1:3

89e minuut.
Sakaloglou is nu in balbezit. Sakaloglou met een sublieme pass. Ivarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Deak verovert de bal door een tackle van achteren. Deak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raymond Franz 69%, Tytany Pracy FC 31%.
Raymond Franz - Tytany Pracy FC 1:3