Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stojacy Pal reaktywacja FC Mściwoje
Normal Tactiek batyskaff
48% Balbezit 52%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.4 gemiddelde waardering 55
adequate Schieten excellent
average Passen solid
good Verdedigen very good


6e minuut.
Fajth verovert de bal door een tackle van achteren. Tüptürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüptürk speelt de bal door. Babs bereikt de bal nog maar net als eerste. Babs schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stojacy Pal reaktywacja - FC Mściwoje 0:1

16e minuut.
Klungelig pakt Sidea de bal. Sidea geeft de bal voor. Gombrowicz met een sublieme pass. Babs is nu in balbezit. Babs draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Podkováň verovert de bal door een tackle van achteren. Podkováň met een sublieme pass. Tüptürk met een sublieme pass. Babs rent richting de bal. Babs haalt uit met een fantastische trap. Piesiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Petrouš kopt de bal weg. Tüptürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüptürk passt de bal in één keer door. Babs is nu in balbezit. Babs schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stojacy Pal reaktywacja - FC Mściwoje 0:2

19e minuut.
Gombrowicz passt de bal zonder na te denken. Sidea is nu in balbezit. Sidea passt de bal in één keer door. Babs is nu in balbezit. Babs draait met de bal, schiet en ... Piesiak bokst de bal weg. Tüptürk rent richting de bal. Tüptürk haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Stojacy Pal reaktywacja - FC Mściwoje 0:3

29e minuut.
Tüptürk is nu in balbezit. Tüptürk passt de bal met de wreef. Podkováň speelt de bal door. Babs is nu in balbezit. Babs schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Piesiak trapt de bal weg. Podkováň is nu in balbezit. Podkováň passt de bal zonder na te denken. Babs bereikt de bal nog maar net als eerste. Babs schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Zuping met een harde bal richting middenveld. Sidea kopt de bal weg. Podkováň met een sublieme pass. Babs is nu in balbezit. Babs draait met de bal, schiet en ... Piesiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Sidea is nu in balbezit. Sidea geeft een hoge lob. Daar is Babs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tüptürk is nu in balbezit. Tüptürk draait met de bal, schiet en ... Piesiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Komar probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sidea geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Babs maakt een snoekduik en kopt de bal. Piesiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stojacy Pal reaktywacja - FC Mściwoje 0:4

44e minuut.
Lisino bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajth verovert de bal door een tackle van achteren. Fajth passt de bal met de wreef. Babs heeft problemen om de bal te vangen. Babs haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stojacy Pal reaktywacja - FC Mściwoje 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stojacy Pal reaktywacja 72%, FC Mściwoje 28%.
Stojacy Pal reaktywacja - FC Mściwoje 0:5

55e minuut.
Volešák geeft de bal voor. Hai probeert naar een medespeler te passen. Pretterer rent richting de bal. Pretterer geeft de bal voor. Hai krijgt zijn hoofd ertegen. Ropśnik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Babs rent richting de bal. Tüptürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Babs is nu in balbezit. Tüptürk rent richting de bal. Tüptürk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Brajlović controleert de bal met de borst. Gombrowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Gombrowicz speelt de bal door. Klungelig pakt Tüptürk de bal. Tüptürk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Daar is Hai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ala is nu in balbezit. Hai tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hai krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Tüptürk geeft de bal voor. Zuping heeft problemen om de bal te vangen. Podkováň bereikt de bal nog maar net als eerste. Podkováň schiet op doel. Piesiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Lisino is nu in balbezit. Lisino passt de bal in één keer door. Babs geeft een hoge lob. Tüptürk controleert de bal met de borst. Tüptürk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stojacy Pal reaktywacja - FC Mściwoje 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stojacy Pal reaktywacja 63%, FC Mściwoje 37%.
Stojacy Pal reaktywacja - FC Mściwoje 0:6