Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pszenna Tarnów Niezłomni
Autobus Tactiek Mourinho
37% Balbezit 63%
68% Spel op eigen helft 32%
0 Doelpogingen 36
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
31.5 gemiddelde waardering 53
average Schieten excellent
average Passen very good
average Verdedigen very good


2e minuut.
Cortes rent richting de bal. Cortes passt de bal in één keer door. Sierant rent richting de bal. Sierant draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Zawadziłło de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pszenna Tarnów - Niezłomni 0:1

5e minuut.
Daar is Ilonczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sierant bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierant probeert naar een medespeler te passen. Cortes bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pszenna Tarnów - Niezłomni 0:2

7e minuut.
Lindblad passt de bal in één keer door. Gogoasă heeft problemen om de bal te vangen. Gogoasă passt de bal in één keer door. Dediu geeft de bal voor. Cortes maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Sierant bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawadziłło begaat een overtreding. Sierant raakt geblesseerd tijdens het duel. Lindblad met een snel genomen vrije trap. Sierant krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Zasadzki raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Borsoi komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Dediu probeert naar een medespeler te passen. Borsoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Borsoi geeft een hoge lob. Cortes is nu in balbezit. Cortes haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Cortes bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortes probeert naar een medespeler te passen. Sierant rent richting de bal. Sierant schiet op doel. Kendzia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pszenna Tarnów - Niezłomni 0:3

16e minuut.
Borsoi is nu in balbezit. Borsoi met een sublieme pass. Cortes is nu in balbezit. Cortes schiet op doel. Kendzia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Guglia kopt de bal weg. Prakash bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindblad speelt de bal door. Cortes bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortes draait met de bal, schiet en ... Kendzia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Cortes bereikt de bal nog maar net als eerste. Ang verovert de bal door een tackle van achteren. Lindblad rent richting de bal. Lindblad schiet op doel. Kendzia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pszenna Tarnów - Niezłomni 0:4

23e minuut.
Vukmanović geeft de bal voor. Cortes kopt de bal weg. Lindblad rent richting de bal. Lindblad draait met de bal, schiet en ... Kendzia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pszenna Tarnów - Niezłomni 0:5

25e minuut.
Gogoasă passt de bal met de wreef. Ilonczak rent richting de bal. Sierant onderschept slim de pass. Sierant haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pszenna Tarnów - Niezłomni 0:6

26e minuut.
Lindblad bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindblad passt de bal zonder na te denken. Cortes is nu in balbezit. Cortes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Lindblad speelt de bal door. Cortes is nu in balbezit. Sierant bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierant haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pszenna Tarnów - Niezłomni 0:7

35e minuut.
Sierant schiet op doel. Zawadziłło probeert de bal aan de voet te houden. Gogoasă geeft een lange en hoge pass. Cortes rent richting de bal. Cortes schiet op doel. Kendzia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Krishnan is nu in balbezit. Lindblad verovert de bal door een tackle van achteren. Lindblad probeert naar een medespeler te passen. Sierant is nu in balbezit. Sierant schiet op doel. Kendzia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Pszenna Tarnów - Niezłomni 0:8

41e minuut.
Chung rent richting de bal. Dediu onderschept slim de pass. Esawaran speelt de bal door. Krishnan rent richting de bal. Lindblad verovert de bal door een tackle van achteren. Kendzia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pszenna Tarnów 73%, Niezłomni 27%.
Pszenna Tarnów - Niezłomni 0:8

49e minuut.
Cortes rent richting de bal. Lindblad is nu in balbezit. Cortes rent richting de bal. Lindblad bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindblad draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Esawaran kopt de bal weg. Gogoasă rent richting de bal. Gogoasă geeft een lange en hoge pass. Cortes rent richting de bal. Cortes draait met de bal, schiet en ... Kendzia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sierant rent richting de bal. Sierant draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pszenna Tarnów - Niezłomni 0:9

52e minuut.
Kian geeft een lange en hoge pass. Sibiescu met een sublieme pass. Borsoi kopt de bal weg. Cortes rent richting de bal. Cortes draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Ilonczak geeft de bal voor. Dediu rent richting de bal. Dediu geeft een lange en hoge pass. Sierant is nu in balbezit. Sierant haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Ilonczak probeert naar een medespeler te passen. Cortes bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawadziłło speelt de bal door. Sierant bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierant draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pszenna Tarnów - Niezłomni 0:10

64e minuut.
Sibiescu trapt de bal weg. Lindblad kopt de bal weg. Daar is Sierant, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sierant haalt uit met een fantastische trap. Kendzia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pszenna Tarnów - Niezłomni 0:11

66e minuut.
Ang passt de bal met de wreef. Gogoasă rent richting de bal. Gogoasă geeft een hoge lob. Sierant is nu in balbezit. Sierant schiet op doel. Kendzia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Guglia probeert naar een medespeler te passen. Lindblad bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindblad geeft een lange en hoge pass. Cortes rent richting de bal. Cortes schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Daar is Borsoi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borsoi geeft een hoge lob. Sierant is nu in balbezit. Sierant haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pszenna Tarnów - Niezłomni 0:12

71e minuut.
Klungelig pakt Sierant de bal. Sierant passt de bal met de wreef. Prakash rent richting de bal. Cortes rent richting de bal. Cortes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pszenna Tarnów - Niezłomni 0:13

77e minuut.
Gogoasă met een sublieme pass. Sierant is nu in balbezit. Gogoasă is nu in balbezit. Gogoasă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Korolewski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ilonczak kopt de bal weg. Cortes is nu in balbezit. Cortes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pszenna Tarnów - Niezłomni 0:14

82e minuut.
Cortes geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sierant de bal. Lindblad rent richting de bal. Sierant bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierant draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Klungelig pakt Krishnan de bal. Lindblad bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindblad passt de bal zonder na te denken. Cortes rent richting de bal. Cortes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pszenna Tarnów - Niezłomni 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pszenna Tarnów 63%, Niezłomni 37%.
Pszenna Tarnów - Niezłomni 0:15