Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Niezłomni Pszenna Tarnów
Mourinho Tactiek Autobus
63% Balbezit 37%
35% Spel op eigen helft 65%
36 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
55.5 gemiddelde waardering 33.3
formidabel Schieten matig
zeer goed Passen redelijk
zeer goed Verdedigen matig


3e minuut.
Lindblad bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindblad passt de bal in één keer door. Cortes is nu in balbezit. Cortes schiet op doel. Kendzia probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Dediu met een sublieme pass. Gogoasă rent richting de bal. Gogoasă passt de bal met de wreef. Sierant rent richting de bal. Sierant haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Krishnan heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sierant bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierant haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Niezłomni - Pszenna Tarnów 1:0

9e minuut.
Lindblad geeft een hoge lob. Hoo kopt de bal weg. Cortes bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortes schiet op doel. Kendzia probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Niezłomni - Pszenna Tarnów 2:0

10e minuut.
Dediu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dediu passt de bal zonder na te denken. Cortes bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortes draait met de bal, schiet en ... Kendzia probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Cortes kopt de bal weg. Zasadzki rent richting de bal. Lindblad rent richting de bal. Cortes bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Zasadzki passt de bal met de wreef. Gogoasă rent richting de bal. Gogoasă passt de bal in één keer door. Sierant heeft problemen om de bal te vangen. Sierant schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Gogoasă geeft de bal voor. Cortes is nu in balbezit. Lindblad is nu in balbezit. Lindblad schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Niezłomni - Pszenna Tarnów 3:0

24e minuut.
Vukmanović rent richting de bal. Vukmanović geeft een hoge lob. Sierant rent richting de bal. Klungelig pakt Sierant de bal. Sierant schiet op doel. Kendzia bokst de bal weg. Cortes bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Niezłomni - Pszenna Tarnów 4:0

26e minuut.
Ang passt de bal met de wreef. Krishnan rent richting de bal. Lindblad verovert de bal door een tackle van achteren. Lindblad draait met de bal, schiet en ... Kendzia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Dediu met een sublieme pass. Gogoasă geeft de bal voor. Cortes bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Niezłomni - Pszenna Tarnów 5:0

29e minuut.
Eng geeft een hoge lob. Vukmanović speelt de bal door. Sierant rent richting de bal. Sierant passt de bal met de wreef. Cortes bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Niezłomni - Pszenna Tarnów 6:0

36e minuut.
Cortes springt en kopt de bal. Hoo rent richting de bal. Hoo geeft de bal voor. Gogoasă rent richting de bal. Gogoasă geeft de bal voor. Kendzia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Lindblad is nu in balbezit. Lindblad passt de bal in één keer door. Sierant rent richting de bal. Sierant haalt uit met een fantastische trap. Kendzia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niezłomni - Pszenna Tarnów 7:0

41e minuut.
Cortes bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortes geeft een hoge lob. Sierant rent richting de bal. Sierant haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Niezłomni - Pszenna Tarnów 8:0

44e minuut.
Dediu geeft een lange en hoge pass. Lindblad rent richting de bal. Lindblad passt de bal zonder na te denken. Cortes bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortes draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Prakash heeft problemen om de bal te vangen. Cortes is nu in balbezit. Cortes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Niezłomni - Pszenna Tarnów 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niezłomni 33%, Pszenna Tarnów 67%.
Niezłomni - Pszenna Tarnów 9:0

47e minuut.
Korolewski onderschept slim de pass. Korolewski geeft de bal voor. Sierant rent richting de bal. Sierant draait met de bal, schiet en ... Kendzia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Niezłomni - Pszenna Tarnów 10:0

53e minuut.
Dediu passt de bal zonder na te denken. Zasadzki is nu in balbezit. Zasadzki geeft een lange en hoge pass. Sierant rent richting de bal. Sierant schiet op doel. Kendzia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sierant met een snelle inworp. Gogoasă is nu in balbezit. Gogoasă geeft een lange en hoge pass. Cortes krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Lindblad heeft problemen om de bal te vangen. Lindblad passt de bal in één keer door. Sierant is nu in balbezit. Sierant schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Lindblad bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindblad geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Prakash de bal. Cortes is nu in balbezit. Cortes schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cortes bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.

63e minuut.
Zasadzki met een snelle inworp. Cortes bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortes passt de bal zonder na te denken. Sierant rent richting de bal. Sierant haalt uit met een fantastische trap. Paal!

64e minuut.
Dediu rent richting de bal. Dediu geeft een hoge lob. Lindblad geeft een lange en hoge pass. Cortes rent richting de bal. Cortes schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Skafidas onderschept slim de pass. Skafidas geeft een lange en hoge pass. Sierant rent richting de bal. Daar is Sierant, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sierant schiet op doel. Kendzia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sierant is nu in balbezit. Sierant schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Eng geeft een hoge lob. Chok is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vukmanović. Vukmanović krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Dediu kopt de bal weg. Daar is Zasadzki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zasadzki passt de bal zonder na te denken. Lindblad geeft een hoge lob. Sierant springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niezłomni - Pszenna Tarnów 11:0

88e minuut.
Zasadzki onderschept slim de pass. Zasadzki geeft de bal voor. Sierant bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierant draait met de bal, schiet en ... Kendzia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niezłomni - Pszenna Tarnów 12:0

89e minuut.
Zasadzki onderschept slim de pass. Zasadzki geeft een lange en hoge pass. Sierant rent richting de bal. Sierant schiet op doel. Kendzia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niezłomni - Pszenna Tarnów 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niezłomni 37%, Pszenna Tarnów 63%.
Niezłomni - Pszenna Tarnów 13:0