Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Raymond Franz FC Zalesianka
fikimiki4 Tactiek NOOB
53% Balbezit 47%
61% Spel op eigen helft 39%
8 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.4 gemiddelde waardering 35.4
redelijk Schieten solide
matig Passen slecht
matig Verdedigen goed


4e minuut.
Daar is Badolato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rivano bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoff verovert de bal door een tackle van achteren. Badolato rent richting de bal. Badolato haalt uit met een fantastische trap. Oliva kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Colţan met een sublieme pass. Rivano geeft de bal voor. Szymkowiak kopt de bal weg. Badolato bereikt de bal nog maar net als eerste. Badolato draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Felloni Cinali kopt de bal weg. Daar is Angileri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bichsel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bichsel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Raymond Franz - FC Zalesianka 1:0

15e minuut.
Santarém Leite passt de bal zonder na te denken. Nechită met een sublieme pass. Badolato bereikt de bal nog maar net als eerste. Badolato draait met de bal, schiet en ... Oliva werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Raymond Franz - FC Zalesianka 1:1

18e minuut.
Badolato kopt de bal weg. Oliva speelt de bal door. Santarém Leite kopt de bal weg. Badolato is nu in balbezit. Badolato draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Felloni Cinali kopt de bal weg. Milion bereikt de bal nog maar net als eerste. Milion passt de bal met de wreef. Bichsel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bichsel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Felloni Cinali rent richting de bal. Felloni Cinali passt de bal met de wreef. Arricca rent richting de bal. Badolato is nu in balbezit. Badolato schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Raymond Franz - FC Zalesianka 1:2

33e minuut.
Rivano rent richting de bal. Rivano geeft de bal voor. Klungelig pakt Ivarsson de bal. Badolato bereikt de bal nog maar net als eerste. Badolato haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Szymkowiak probeert naar een medespeler te passen. Milion met een sublieme pass. Bichsel rent richting de bal. Bichsel schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dalcin is nu in balbezit. Dalcin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Raymond Franz - FC Zalesianka 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raymond Franz 65%, FC Zalesianka 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Raymond Franz - FC Zalesianka 2:2

48e minuut.
Rivano geeft de bal voor. Nechită rent richting de bal. Nechită met een sublieme pass. Badolato bereikt de bal nog maar net als eerste. Badolato haalt uit met een fantastische trap. Oliva bokst de bal weg.

53e minuut.
Nechită bereikt de bal nog maar net als eerste. Nechită probeert naar een medespeler te passen. Szymkowiak met een sublieme pass. Badolato heeft problemen om de bal te vangen. Badolato haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Daar is Rivano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rivano passt de bal met de wreef. Felloni Cinali met een sublieme pass. Bichsel rent richting de bal. Bichsel geeft een hoge lob. Dehaut probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Arricca bereikt de bal nog maar net als eerste. Arricca geeft de bal voor. Dalcin rent richting de bal. Dalcin haalt uit met een fantastische trap. Dehaut probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Raymond Franz - FC Zalesianka 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raymond Franz 58%, FC Zalesianka 42%.
Raymond Franz - FC Zalesianka 3:2