Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Mściwoje Pszenna Tarnów
batyskaff Tactiek Autobus
65% Balbezit 35%
37% Spel op eigen helft 63%
21 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 0
53.3 gemiddelde waardering 33.2
very good Schieten average
solid Passen average
excellent Verdedigen average


3e minuut.
Ilonczak verovert de bal door een tackle van achteren. Ilonczak geeft de bal voor. Tüptürk probeert de bal aan de voet te houden. Petrouš rent richting de bal. Petrouš geeft een lange en hoge pass. Kendzia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Prakash bereikt de bal nog maar net als eerste. Goertz geeft de bal voor. Tüptürk is nu in balbezit. Tüptürk haalt uit met een fantastische trap. Kendzia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mściwoje - Pszenna Tarnów 1:0

9e minuut.
Karolek geeft een hoge lob. Gombrowicz rent richting de bal. Gombrowicz passt de bal zonder na te denken. Sidea rent richting de bal. Sidea draait met de bal, schiet en ... Kendzia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Babs bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mściwoje - Pszenna Tarnów 2:0

14e minuut.
Goertz onderschept slim de pass. Goertz geeft een lange en hoge pass. Babs rent richting de bal. Babs haalt uit met een fantastische trap. Kendzia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mściwoje - Pszenna Tarnów 3:0

16e minuut.
Ropśnik probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ilonczak de bal. Babs bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüptürk rent richting de bal. Tüptürk draait met de bal, schiet en ... Kendzia bokst de bal weg.

17e minuut.
Podkováň bereikt de bal nog maar net als eerste. Podkováň geeft een hoge lob. Prakash heeft problemen om de bal te vangen. Babs rent richting de bal. Babs draait met de bal, schiet en ... Kendzia bokst de bal weg.

18e minuut.
Ala bereikt de bal nog maar net als eerste. Ala geeft een hoge lob. Klungelig pakt Zawadziłło de bal. Babs is nu in balbezit. Babs schiet op doel. Kendzia bokst de bal weg. Tüptürk is nu in balbezit. Tüptürk draait met de bal, schiet en ... Kendzia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mściwoje - Pszenna Tarnów 4:0

29e minuut.
Sidea rent richting de bal. Sidea met een sublieme pass. Gombrowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüptürk is nu in balbezit. Tüptürk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Zawadziłło kopt de bal weg. Fajth rent richting de bal. Esawaran maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Esawaran naar de kleedkamers voor een vroege douche.

35e minuut.
Chung speelt de bal door. Sidea rent richting de bal. Sidea met een sublieme pass. Babs is nu in balbezit. Babs draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Kendzia speelt de bal door. Goertz kopt de bal weg. Krishnan bereikt de bal nog maar net als eerste. Babs onderschept slim de pass. Babs schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Mściwoje 34%, Pszenna Tarnów 66%.
FC Mściwoje - Pszenna Tarnów 4:0

48e minuut.
Tüptürk heeft problemen om de bal te vangen. Tüptürk met een sublieme pass. Babs rent richting de bal. Babs draait met de bal, schiet en ... Kendzia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mściwoje - Pszenna Tarnów 5:0

51e minuut.
Gombrowicz rent richting de bal. Tüptürk rent richting de bal. Tüptürk met een sublieme pass. Babs rent richting de bal. Babs haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mściwoje - Pszenna Tarnów 6:0

55e minuut.
Ilonczak probeert naar een medespeler te passen. Prakash is nu in balbezit. Sidea onderschept slim de pass. Sidea geeft de bal voor. Babs krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Gombrowicz met een sublieme pass. Babs heeft problemen om de bal te vangen. Tüptürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüptürk haalt uit met een fantastische trap. Kendzia maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bernacki komt het veld opgelopen. Petrouš raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Olak komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Babs heeft problemen om de bal te vangen. Krishnan rent richting de bal. Babs onderschept slim de pass. Babs schiet op doel. Kendzia probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Babs rent richting de bal. Tüptürk is nu in balbezit. Babs is nu in balbezit. Gombrowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gombrowicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Tüptürk passt de bal in één keer door. Babs is nu in balbezit. Tüptürk rent richting de bal. Tüptürk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Bernacki kopt de bal weg. Tüptürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüptürk probeert naar een medespeler te passen. Babs rent richting de bal. Babs haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mściwoje - Pszenna Tarnów 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Mściwoje 40%, Pszenna Tarnów 60%.
FC Mściwoje - Pszenna Tarnów 7:0