Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pszenna Tarnów FC Mściwoje
Autobus Tactiek batyskaff
37% Balbezit 63%
59% Spel op eigen helft 41%
2 Doelpogingen 27
5 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
33.1 gemiddelde waardering 52.7
average Schieten excellent
average Passen solid
adequate Verdedigen solid


4e minuut.
Podkováň bereikt de bal nog maar net als eerste. Podkováň geeft een hoge lob. Gombrowicz rent richting de bal. Gombrowicz haalt uit met een fantastische trap. Kendzia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pszenna Tarnów - FC Mściwoje 0:1

9e minuut.
Sidea bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidea passt de bal zonder na te denken. Tüptürk probeert naar een medespeler te passen. Babs bereikt de bal nog maar net als eerste. Babs schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pszenna Tarnów - FC Mściwoje 0:2

14e minuut.
Fajth onderschept slim de pass. Fajth geeft een lange en hoge pass. Babs bereikt de bal nog maar net als eerste. Babs haalt uit met een fantastische trap. Kendzia maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Babs bereikt de bal nog maar net als eerste. Babs haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pszenna Tarnów - FC Mściwoje 0:3

16e minuut.
Babs bereikt de bal nog maar net als eerste. Vairavan maakt een afschuwelijke overtreding. Babs is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Petrouš zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Krishnan de bal. Babs bereikt de bal nog maar net als eerste. Babs schiet op doel. Kendzia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Pszenna Tarnów - FC Mściwoje 0:4

20e minuut.
Goertz bereikt de bal nog maar net als eerste. Goertz probeert naar een medespeler te passen. Tüptürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüptürk geeft een hoge lob. Babs springt en kopt de bal. Kendzia bokst de bal weg.

23e minuut.
Podkováň speelt de bal door. Tüptürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Tüptürk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tüptürk speelt de bal door. Babs rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sidea zal de hoekschop nemen. Babs krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Petrouš probeert naar een medespeler te passen. Babs rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vairavan. Vairavan krijgt een gele kaart. Babs is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Petrouš neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Sidea is nu in balbezit. Sidea geeft de bal voor. Babs rent richting de bal. Babs schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pszenna Tarnów 64%, FC Mściwoje 36%.
Pszenna Tarnów - FC Mściwoje 0:4

48e minuut.
Kian met de inworp. Petrouš speelt de bal door. Gombrowicz speelt de bal door. Sidea is nu in balbezit. Sidea schiet op doel. Kendzia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tüptürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüptürk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pszenna Tarnów - FC Mściwoje 0:5

60e minuut.
Inworp. Bernacki komt het veld opgelopen. Krishnan met een snelle inworp. Goertz speelt de bal door. Tüptürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüptürk draait met de bal, schiet en ... Kendzia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Babs is nu in balbezit. Babs schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pszenna Tarnów - FC Mściwoje 0:6

63e minuut.
Gombrowicz haalt uit met een fantastische trap. Ilonczak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gombrowicz neemt de hoekschop. Babs krijgt zijn hoofd ertegen. Kendzia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Petrouš met de inworp. Gombrowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gombrowicz geeft een lange en hoge pass. Babs is nu in balbezit. Babs haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Pszenna Tarnów - FC Mściwoje 0:7

72e minuut.
Tüptürk rent richting de bal. Tüptürk passt de bal met de wreef. Babs bereikt de bal nog maar net als eerste. Babs draait met de bal, schiet en ... Kendzia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pszenna Tarnów - FC Mściwoje 0:8

78e minuut.
Podkováň probeert naar een medespeler te passen. Gombrowicz rent richting de bal. Gombrowicz passt de bal met de wreef. Babs is nu in balbezit. Babs schiet op doel. Kendzia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Kendzia speelt de bal door. Fajth bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajth geeft een lange en hoge pass. Bernacki rent richting de bal. Bernacki geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kendzia maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Babs rent richting de bal. Babs haalt uit met een fantastische trap. Kendzia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pszenna Tarnów - FC Mściwoje 0:9

83e minuut.
Chung bereikt de bal nog maar net als eerste. Chung geeft de bal voor. Chok bereikt de bal nog maar net als eerste. Chok draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pszenna Tarnów - FC Mściwoje 1:9

87e minuut.
Kendzia met een sublieme pass. Goertz heeft problemen om de bal te vangen. Goertz kopt de bal weg. Bernacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernacki geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Ala bereikt de bal nog maar net als eerste. Ala geeft een lange en hoge pass. Babs kan de bal niet met de borst controleren. Babs schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pszenna Tarnów - FC Mściwoje 1:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pszenna Tarnów 54%, FC Mściwoje 46%.
Pszenna Tarnów - FC Mściwoje 1:10