Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Ipswich Town Seven Nation Army
igła3testing Tactiek Kiszkiloszki
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
9 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
54.1 gemiddelde waardering 48.8
excellent Schieten solid
adequate Passen solid
solid Verdedigen solid


11e minuut.
Gaona bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaona speelt de bal door. Kiełpiński is nu in balbezit. Kiełpiński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Poncia probeert naar een medespeler te passen. Kiełpiński rent richting de bal. Kiełpiński passt de bal zonder na te denken. Gaona geeft de bal voor. Poncia maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Kiełpiński probeert naar een medespeler te passen. Rognerud rent richting de bal. Rognerud passt de bal zonder na te denken. Kiełpiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełpiński draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Daar is Falcón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blečić verovert de bal door een tackle van achteren. Koukoufikis bereikt de bal nog maar net als eerste. Falcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Falcón draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Poncia rent richting de bal. Poncia probeert naar een medespeler te passen. Wilczan heeft problemen om de bal te vangen. Wilczan speelt de bal door. Rognerud bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ipswich Town - Seven Nation Army 1:0

35e minuut.
Koukoufikis bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilczan onderschept slim de pass. Wilczan geeft de bal voor. Kiełpiński is nu in balbezit. Kiełpiński schiet op doel. Chęciński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Wilczan is nu in balbezit. Wilczan passt de bal met de wreef. Gaona met een sublieme pass. Kiełpiński is nu in balbezit. Kiełpiński draait met de bal, schiet en ... Chęciński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ipswich Town 46%, Seven Nation Army 54%.
FC Ipswich Town - Seven Nation Army 1:0

61e minuut.
Piwo probeert naar een medespeler te passen. Gaona kopt de bal weg. Toronho heeft problemen om de bal te vangen. Rognerud is nu in balbezit. Rognerud draait met de bal, schiet en ... Chęciński bokst de bal weg. Herbst controleert de bal met de borst. Poncia rent richting de bal. Poncia haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Juncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Juncu geeft een hoge lob. Faragli Gigli heeft problemen om de bal te vangen. Falcón rent richting de bal. Falcón schiet op doel. Piwo bokst de bal weg. Piwo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Koukoufikis de bal. Gaona geeft de bal voor. Poncia is nu in balbezit. Poncia schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rognerud rent richting de bal. Rognerud schiet op doel. Chęciński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ipswich Town - Seven Nation Army 2:0

70e minuut.
Inworp. Juncu met de inworp. Koukoufikis rent richting de bal. Koukoufikis geeft een lange en hoge pass. VandenBosche springt en kopt de bal. Piwo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
MacRitchie zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wilczan speelt de bal door. MacRitchie bereikt de bal nog maar net als eerste. MacRitchie passt de bal met de wreef. Rognerud is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ipswich Town - Seven Nation Army 3:0

89e minuut.
Koukoufikis speelt de bal door. Cimen rent richting de bal. Cimen passt de bal zonder na te denken. VandenBosche bereikt de bal nog maar net als eerste. VandenBosche haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ipswich Town 38%, Seven Nation Army 62%.
FC Ipswich Town - Seven Nation Army 3:0