Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Ipswich Town GKS FC Barcelona
igła3testing Tactiek sada
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
15 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
47.4 gemiddelde waardering 47.1
very good Schieten good
good Passen good
adequate Verdedigen good


2e minuut.
Karseras probeert naar een medespeler te passen. Cardelino is nu in balbezit. Cardelino passt de bal zonder na te denken. Heisserer bereikt de bal nog maar net als eerste. Heisserer schiet op doel. Piwo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Zimnawoda geeft de bal voor. Hoàng Bảo rent richting de bal. Hoàng Bảo geeft een hoge lob. Koppelmaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Koppelmaa draait met de bal, schiet en ... Händel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Hoàng Bảo rent richting de bal. Hoàng Bảo passt de bal zonder na te denken. Predenkiewicz rent richting de bal. Remeta onderschept slim de pass. Remeta haalt uit met een fantastische trap. Händel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Remeta rent richting de bal. Remeta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ipswich Town - GKS FC Barcelona 1:0

14e minuut.
Leyton kopt de bal weg. Hoàng Bảo rent richting de bal. Grama tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grama krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Cardelino rent richting de bal. Cardelino geeft een hoge lob. Karseras kopt de bal weg. Heisserer is nu in balbezit. Heisserer haalt uit met een fantastische trap. Piwo bokst de bal weg.

20e minuut.
Cardelino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hoàng Bảo rent richting de bal. Hoàng Bảo passt de bal zonder na te denken. Remeta is nu in balbezit. Remeta draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Zalbidegoitia is nu in balbezit. Zalbidegoitia geeft de bal voor. Ciortea kopt de bal weg. Daar is Karseras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karseras draait met de bal, schiet en ... Piwo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Lisota is nu in balbezit. Pütz onderschept slim de pass. Pütz probeert naar een medespeler te passen. Karseras is nu in balbezit. Karseras schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Karseras bereikt de bal nog maar net als eerste. Karseras probeert naar een medespeler te passen. Heisserer bereikt de bal nog maar net als eerste. Heisserer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Ipswich Town - GKS FC Barcelona 1:1

34e minuut.
Gaidoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Leyton onderschept slim de pass. Leyton geeft een lange en hoge pass. Koppelmaa is nu in balbezit. Koppelmaa haalt uit met een fantastische trap. Händel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Heisserer kopt de bal weg. Karseras bereikt de bal nog maar net als eerste. Karseras geeft de bal voor. Faragli Gigli controleert de bal met de borst. Gaidoş bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Bedryj is nu in balbezit. Heisserer onderschept slim de pass. Heisserer speelt de bal door. Gaidoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaidoş draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Zimnawoda is nu in balbezit. Zimnawoda geeft de bal voor. Klungelig pakt Ciortea de bal. Heisserer bereikt de bal nog maar net als eerste. Heisserer schiet op doel. Piwo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Zalbidegoitia geeft de bal voor. Cardelino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardelino passt de bal zonder na te denken. Heisserer is nu in balbezit. Heisserer draait met de bal, schiet en ... Piwo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Zalbidegoitia met een sublieme pass. Hoàng Bảo rent richting de bal. Hoàng Bảo passt de bal met de wreef. Koppelmaa is nu in balbezit. Koppelmaa schiet op doel. Händel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hoàng Bảo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Remeta springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ipswich Town - GKS FC Barcelona 2:1

43e minuut.
Pütz rent richting de bal. Pütz passt de bal in één keer door. Faragli Gigli geeft een hoge lob. Remeta rent richting de bal. Remeta schiet op doel. Händel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Koppelmaa is nu in balbezit. Koppelmaa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ipswich Town - GKS FC Barcelona 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ipswich Town 55%, GKS FC Barcelona 45%.
FC Ipswich Town - GKS FC Barcelona 3:1

49e minuut.
Daar is Zimnawoda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dutar bereikt de bal nog maar net als eerste. Dutar geeft de bal voor. Remeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Remeta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Zimnawoda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Karseras geeft de bal voor. Leyton speelt de bal door. Karseras probeert de bal aan de voet te houden. Karseras geeft de bal voor. Piwo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Faragli Gigli probeert de bal aan de voet te houden. Leyton onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cardelino neemt de hoekschop. Gaidoş kopt de bal weg. Piwo bokst de bal weg.

64e minuut.
Pütz probeert naar een medespeler te passen. Karseras rent richting de bal. Karseras geeft een hoge lob. Heisserer springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ipswich Town - GKS FC Barcelona 3:2

76e minuut.
Heisserer bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwo met een sublieme pass. Hoàng Bảo kopt de bal weg. Koppelmaa heeft problemen om de bal te vangen. Koppelmaa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Piwo probeert naar een medespeler te passen. Remeta kopt de bal weg. Ardaş heeft problemen om de bal te vangen. Koppelmaa is nu in balbezit. Koppelmaa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Propadalo rent richting de bal. Propadalo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ipswich Town - GKS FC Barcelona 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ipswich Town 62%, GKS FC Barcelona 38%.
FC Ipswich Town - GKS FC Barcelona 4:2