Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kowboje Adaśki to fajne chłopaki
atak Tactiek moja
52% Balbezit 48%
25% Spel op eigen helft 75%
27 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.6 gemiddelde waardering 33.3
excellent Schieten average
solid Passen average
adequate Verdedigen average


1e minuut.
Trí Dũng probeert naar een medespeler te passen. Głód heeft problemen om de bal te vangen. Głód passt de bal met de wreef. Marcinek rent richting de bal. Marcinek schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

3e minuut.
Łuczak is nu in balbezit. Varsha onderschept slim de pass. Varsha speelt de bal door. Repeła is nu in balbezit. Repeła haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kowboje - Adaśki to fajne chłopaki 1:0

14e minuut.
Daar is Głód, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Głód met een sublieme pass. Santana speelt de bal door. Repeła bereikt de bal nog maar net als eerste. Repeła schiet op doel. Łapanka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Trí Dũng passt de bal met de wreef. Repeła rent richting de bal. Cvetkov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Repeła raakt geblesseerd tijdens het duel. Marcinek zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
kowboje - Adaśki to fajne chłopaki 2:0

18e minuut.
Łuczak heeft problemen om de bal te vangen. Varsha met een sublieme pass. Głód is nu in balbezit. Głód schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kowboje - Adaśki to fajne chłopaki 3:0

22e minuut.
Trí Dũng rent richting de bal. Trí Dũng passt de bal met de wreef. Repeła is nu in balbezit. Marcinek rent richting de bal. Marcinek haalt uit met een fantastische trap. Łapanka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Reiss probeert naar een medespeler te passen. Głód is nu in balbezit. Głód passt de bal in één keer door. Repeła is nu in balbezit. Repeła schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Varsha geeft de bal voor. Świrski heeft problemen om de bal te vangen. Marcinek bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcinek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Cvetkov passt de bal in één keer door. Trí Dũng met een sublieme pass. Varsha met een sublieme pass. Głód bereikt de bal nog maar net als eerste. Głód draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Estrada met een sublieme pass. Varsha rent richting de bal. Varsha passt de bal in één keer door. Głód rent richting de bal. Głód draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Für rent richting de bal. Rendon onderschept slim de pass. Trí Dũng geeft de bal voor. Głód rent richting de bal. Głód schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kowboje 24%, Adaśki to fajne chłopaki 76%.
kowboje - Adaśki to fajne chłopaki 3:0

47e minuut.
Trí Dũng bereikt de bal nog maar net als eerste. Trí Dũng passt de bal in één keer door. Santana met een sublieme pass. Głód is nu in balbezit. Głód haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

49e minuut.
Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Reiss de bal. Repeła rent richting de bal. Repeła draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Manea passt de bal met de wreef. Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana probeert naar een medespeler te passen. Repeła bereikt de bal nog maar net als eerste. Repeła haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Repeła bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Santana zal de hoekschop nemen. Marcinek krijgt zijn hoofd ertegen. Sztoic probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Santana neemt de hoekschop. Łapanka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Marcinek bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcinek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kowboje - Adaśki to fajne chłopaki 4:0

66e minuut.
Świrski geeft een lange en hoge pass. Repeła probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Trí Dũng met een sublieme pass. Repeła rent richting de bal. Repeła schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Sztoic geeft de bal voor. Małecki is nu in balbezit. Trí Dũng tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Trí Dũng krijgt een gele kaart. Małecki raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Małecki kan niet meer verder spelen. Łowicki komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Łapanka trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Santana de bal. Santana speelt de bal door. Repeła bereikt de bal nog maar net als eerste. Repeła speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!!
kowboje - Adaśki to fajne chłopaki 5:0

84e minuut.
Sztoic onderschept slim de pass. Sztoic geeft een lange en hoge pass. Łowicki is nu in balbezit. Für bereikt de bal nog maar net als eerste. Für schiet op doel. Popielarz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kowboje 27%, Adaśki to fajne chłopaki 73%.
kowboje - Adaśki to fajne chłopaki 5:0