Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
El Clasico CF Pincher United
111 Tactiek gotowa
56% Balbezit 44%
43% Spel op eigen helft 57%
16 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.5 gemiddelde waardering 39.1
very good Schieten good
solid Passen average
solid Verdedigen good


3e minuut.
Czarnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellano onderschept slim de pass. Castellano met een sublieme pass. Vaigla is nu in balbezit. Vaigla haalt uit met een fantastische trap. Zanchetto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cieślak heeft problemen om de bal te vangen. Vaigla bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaigla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
El Clasico CF - Pincher United 0:1

8e minuut.
Cieślak kopt de bal weg. Castellano bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellano passt de bal met de wreef. Vaigla bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaigla schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Zanchetto met een harde bal richting middenveld. Buřval kopt de bal weg. Vaigla bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaigla draait met de bal, schiet en ... Zanchetto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Clasico CF - Pincher United 0:2

25e minuut.
Dytko geeft de bal voor. Szoboszlay bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaigla tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vaigla krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Faltin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hugdahl onderschept slim de pass. Hugdahl geeft een lange en hoge pass. Pędziwiatr is nu in balbezit. Pędziwiatr haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Klungelig pakt Cieślar de bal. Buřval rent richting de bal. Cieślar schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cieślar krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Czarnik rent richting de bal. Romanek probeert naar een medespeler te passen. Keseciler geeft een hoge lob. Hugdahl maakt een snoekduik en kopt de bal. Grigorescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Clasico CF - Pincher United 1:2

36e minuut.
Gálhidi probeert de bal aan de voet te houden. Buřval is nu in balbezit. Buřval probeert naar een medespeler te passen. Vaigla bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaigla haalt uit met een fantastische trap. Zanchetto bokst de bal weg.

44e minuut.
Gálhidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gálhidi passt de bal zonder na te denken. Hugdahl bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Hugdahl de bal. Hugdahl draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Clasico CF 45%, Pincher United 55%.
El Clasico CF - Pincher United 1:2

47e minuut.
Buřval bereikt de bal nog maar net als eerste. Buřval geeft een hoge lob. Szoboszlay kopt de bal weg. Hugdahl controleert de bal met de borst. Hugdahl draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Petev rent richting de bal. Petev passt de bal met de wreef. Szoboszlay met een sublieme pass. Hugdahl bereikt de bal nog maar net als eerste. Hugdahl draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Cieślar met een sublieme pass. Czarnik is nu in balbezit. Daar is Czarnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pędziwiatr is nu in balbezit. Pędziwiatr haalt uit met een fantastische trap. Grigorescu bokst de bal weg. Daar is Buřval, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grigorescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Keseciler kopt de bal weg. Daar is Buřval, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cieślar is nu in balbezit. Hugdahl bereikt de bal nog maar net als eerste. Hugdahl haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Vaigla passt de bal met de wreef. Caminha is nu in balbezit. Bonilha verovert de bal door een tackle van achteren. Vaigla verovert de bal door een tackle van achteren. Vaigla haalt uit met een fantastische trap. Zanchetto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Petev raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Labisch komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Pędziwiatr bereikt de bal nog maar net als eerste. Pędziwiatr probeert naar een medespeler te passen. Keseciler geeft een hoge lob. Hugdahl springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
El Clasico CF - Pincher United 2:2

78e minuut.
Caminha is nu in balbezit. Cieślak onderschept slim de pass. Cieślak passt de bal met de wreef. Czarnik is nu in balbezit. Czarnik geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Cieślar passt de bal in één keer door. Castellano heeft problemen om de bal te vangen. Castellano passt de bal in één keer door. Vaigla bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaigla haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Clasico CF 41%, Pincher United 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
El Clasico CF - Pincher United 2:2