Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pincher United El Clasico CF
gotowa Tactiek TakieTamCos
42% Balbezit 58%
71% Spel op eigen helft 29%
5 Doelpogingen 22
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
35.1 gemiddelde waardering 49.2
average Schieten good
average Passen very good
good Verdedigen good


3e minuut.
Preloch speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Buřval met een snelle inworp. Pędziwiatr rent richting de bal. Pędziwiatr haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Romanek geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Czarnik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pędziwiatr bereikt de bal nog maar net als eerste. Pędziwiatr schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Romanek probeert naar een medespeler te passen. Czarnik is nu in balbezit. Czarnik geeft een hoge lob. Pędziwiatr bereikt de bal nog maar net als eerste. Pędziwiatr schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Zieleziński rent richting de bal. Zieleziński geeft een lange en hoge pass. Babiłło heeft problemen om de bal te vangen. Pędziwiatr rent richting de bal. Pędziwiatr draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Zieleziński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Keseciler heeft problemen om de bal te vangen. Keseciler speelt de bal door. Pędziwiatr is nu in balbezit. Pędziwiatr schiet op doel. Grigorescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Bonilha bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonilha geeft de bal voor. Pędziwiatr probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Buřval rent richting de bal. Buřval geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Cieślak geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Piankowski met de inworp. Vaigla bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaigla schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pincher United 71%, El Clasico CF 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pincher United - El Clasico CF 0:0

53e minuut.
Doeltrap. Grigorescu met een harde bal richting middenveld. Czarnik kopt de bal weg. Pędziwiatr rent richting de bal. Pędziwiatr schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Czarnik heeft problemen om de bal te vangen. Buřval bereikt de bal nog maar net als eerste. Czarnik onderschept slim de pass. Pędziwiatr bereikt de bal nog maar net als eerste. Pędziwiatr draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Faltin komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Keseciler probeert naar een medespeler te passen. Pędziwiatr is nu in balbezit. Romanek rent richting de bal. Babiłło verovert de bal door een tackle van achteren. Babiłło schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Kudziel geeft een hoge lob. Inworp. Czarnik met de inworp. Pędziwiatr rent richting de bal. Pędziwiatr draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pincher United 71%, El Clasico CF 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pincher United - El Clasico CF 0:0