Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zieloni Rusko Hultaje
B1 Tactiek 433
45% Balbezit 55%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
46 gemiddelde waardering 45
very good Schieten solid
good Passen adequate
very good Verdedigen adequate


2e minuut.
Daar is Pigazzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ţicleanu is nu in balbezit. Ţicleanu met een sublieme pass. Cabrito rent richting de bal. Cabrito draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Phillips bereikt de bal nog maar net als eerste. Phillips geeft de bal voor. Ţicleanu kopt de bal weg. Szpiech heeft problemen om de bal te vangen. Szpiech draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Dobrzyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Pigazzi geeft een hoge lob. Szpiech heeft problemen om de bal te vangen. Szpiech met een sublieme pass. Cabrito rent richting de bal. Cabrito schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Howell met een sublieme pass. Folea bereikt de bal nog maar net als eerste. Folea passt de bal met de wreef. Banahene is nu in balbezit. Banahene haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Borbás kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Miliša probeert naar een medespeler te passen. Trentini probeert naar een medespeler te passen. Banahene is nu in balbezit. Banahene haalt uit met een fantastische trap. Mini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zieloni Rusko - Hultaje 1:0

16e minuut.
Folea passt de bal zonder na te denken. Szpiech is nu in balbezit. Pigazzi verovert de bal door een tackle van achteren. Golan onderschept slim de pass. Golan geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Klungelig pakt Folea de bal. Van De Zande met een sublieme pass. Rosta met een sublieme pass. Banahene bereikt de bal nog maar net als eerste. Banahene draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Trentini is nu in balbezit. Folea verovert de bal door een tackle van achteren. Folea geeft de bal voor. Pigazzi rent richting de bal. Szpiech onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Inworp. Bosak met een snelle inworp. Szpiech bereikt de bal nog maar net als eerste. Szpiech draait met de bal, schiet en ... Van De Zande probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Phillips neemt de hoekschop. Ţicleanu krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zieloni Rusko - Hultaje 1:1

33e minuut.
Szpiech probeert naar een medespeler te passen. Ţicleanu heeft problemen om de bal te vangen. Ţicleanu passt de bal zonder na te denken. Cabrito is nu in balbezit. Cabrito schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Banahene controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Folea neemt vlug de vrije trap. Ţicleanu kopt de bal weg. Szpiech is nu in balbezit. Szpiech draait met de bal, schiet en ... Dobrzyński bokst de bal weg. Giampalmo is nu in balbezit. Cabrito verovert de bal door een tackle van achteren. Cabrito schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zieloni Rusko - Hultaje 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zieloni Rusko 60%, Hultaje 40%.
Zieloni Rusko - Hultaje 1:2

50e minuut.
Banahene controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Folea neemt vlug de vrije trap. Daar is Falkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ţicleanu is nu in balbezit. Ţicleanu haalt uit met een fantastische trap. Dobrzyński bokst de bal weg.

56e minuut.
Ţicleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Phillips is nu in balbezit. Phillips met een sublieme pass. Ţicleanu rent richting de bal. Ţicleanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zieloni Rusko - Hultaje 1:3

58e minuut.
Borbás geeft een hoge lob. Inworp. Rosta met een snelle inworp. Banahene rent richting de bal. Banahene haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Borbás trapt de bal weg. Golan is nu in balbezit. Golan passt de bal zonder na te denken. Szpiech is nu in balbezit. Szpiech schiet op doel. Dobrzyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Na een snelle pass probeert Van De Zande de bal onder controle te krijgen. Szpiech is nu in balbezit. Szpiech schiet op doel. Dobrzyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zieloni Rusko - Hultaje 1:4

61e minuut.
Rădoi met een sublieme pass. Trentini is nu in balbezit. Miliša geeft een hoge lob. Klungelig pakt Banahene de bal. Banahene schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Folea kopt de bal weg. Szpiech is nu in balbezit. Szpiech passt de bal met de wreef. Cabrito rent richting de bal. Cabrito schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Howell geeft de bal voor. Falkowski kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Rosta de bal onder controle te krijgen. Banahene is nu in balbezit. Banahene schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Phillips is nu in balbezit. Rosta onderschept slim de pass. Rosta met een sublieme pass. Banahene is nu in balbezit. Banahene draait met de bal, schiet en ... Borbás kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Trentini passt de bal in één keer door. Miliša is nu in balbezit. Miliša probeert naar een medespeler te passen. Banahene rent richting de bal. Banahene haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Golan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szpiech rent richting de bal. Szpiech geeft de bal voor. Veloso controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!!
Zieloni Rusko - Hultaje 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zieloni Rusko 47%, Hultaje 53%.
Zieloni Rusko - Hultaje 1:5