Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wilital SWD ALFA
U6 Tactiek Lol
57% Balbezit 43%
29% Spel op eigen helft 71%
17 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
50 gemiddelde waardering 39
solid Schieten adequate
good Passen average
solid Verdedigen adequate


5e minuut.
Elizondo rent richting de bal. Elizondo met een sublieme pass. Avantaggiato rent richting de bal. Avantaggiato draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Avantaggiato rent richting de bal. Elizondo is nu in balbezit. Lancelowski is nu in balbezit. Elizondo onderschept slim de pass. Elizondo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Kouvas geeft een hoge lob. D’Amico rent richting de bal. Avantaggiato verovert de bal door een tackle van achteren. Avantaggiato haalt uit met een fantastische trap. Verheijen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wilital - SWD ALFA 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wilital 31%, SWD ALFA 69%.
Wilital - SWD ALFA 1:0

56e minuut.
Elizondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Avantaggiato is nu in balbezit. Deghiche is nu in balbezit. Avantaggiato verovert de bal door een tackle van achteren. Avantaggiato schiet op doel. Verheijen bokst de bal weg.

59e minuut.
Ochódzki geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kaplan de bal. Guerrero is nu in balbezit. Kaplan verovert de bal door een tackle van achteren. Kaplan draait met de bal, schiet en ... Verheijen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Kaplan de bal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Klungelig pakt Pérez Mora de bal. Scarfi is nu in balbezit. Scarfi geeft een lange en hoge pass. Kaplan rent richting de bal. Kaplan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Lancelowski probeert naar een medespeler te passen. Scarfi rent richting de bal. Scarfi geeft een lange en hoge pass. Kaplan rent richting de bal. Kaplan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Kaplan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Elizondo de bal. Avantaggiato bereikt de bal nog maar net als eerste. Avantaggiato draait met de bal, schiet en ... Verheijen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wilital - SWD ALFA 2:0

76e minuut.
Muntean is nu in balbezit. Muntean passt de bal zonder na te denken. Pérez Mora rent richting de bal. Pérez Mora schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Elizondo rent richting de bal. Elizondo passt de bal in één keer door. Avantaggiato is nu in balbezit. Kaplan is nu in balbezit. Kaplan draait met de bal, schiet en ... Verheijen bokst de bal weg. Kaplan rent richting de bal. D’Amico bereikt de bal nog maar net als eerste. Avantaggiato onderschept slim de pass. Avantaggiato draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wilital - SWD ALFA 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wilital 26%, SWD ALFA 74%.
Wilital - SWD ALFA 3:0