Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
El Clasico CF Torpeda Wojkowice
TakieTamCos Tactiek 451
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.1 gemiddelde waardering 56
average Schieten excellent
very good Passen very good
good Verdedigen solid


3e minuut.
Racek rent richting de bal. Racek passt de bal met de wreef. Huszti speelt de bal door. Ciocca is nu in balbezit. Ciocca haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Huszti passt de bal met de wreef. Cintron bereikt de bal nog maar net als eerste. Cintron met een sublieme pass. Ciocca is nu in balbezit. Ciocca haalt uit met een fantastische trap. Zanchetto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Twardawa onderschept slim de pass. Twardawa geeft een lange en hoge pass. Cieślak heeft problemen om de bal te vangen. Ciocca is nu in balbezit. Ciocca schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Ciocca bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieślak schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ciocca is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Racek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bonilha rent richting de bal. Ciocca onderschept slim de pass. Ciocca draait met de bal, schiet en ... Zanchetto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Zanchetto probeert naar een medespeler te passen. Pędziwiatr kopt de bal weg. Csankó probeert de bal aan de voet te houden. Babiłło rent richting de bal. Babiłło schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Cieślak speelt de bal door. Zifla bereikt de bal nog maar net als eerste. Zifla passt de bal in één keer door. Babiłło bereikt de bal nog maar net als eerste. Babiłło schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Grzywaczewski onderschept slim de pass. Grzywaczewski met een sublieme pass. Ciocca is nu in balbezit. Ciocca haalt uit met een fantastische trap. Zanchetto probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Cintron geeft een lange en hoge pass. Huszti rent richting de bal. Czarnik maakt een afschuwelijke overtreding. Czarnik is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Clasico CF 58%, Torpeda Wojkowice 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
El Clasico CF - Torpeda Wojkowice 0:0

50e minuut.
Babiłło bereikt de bal nog maar net als eerste. Pędziwiatr bereikt de bal nog maar net als eerste. Twardawa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Twardawa krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Bonilha verovert de bal door een tackle van achteren. Huszti is nu in balbezit. Bonilha onderschept slim de pass. Ciocca onderschept slim de pass. Ciocca schiet op doel. Zanchetto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Inworp. Preloch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Keseciler probeert naar een medespeler te passen. Babiłło rent richting de bal. Babiłło schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Preloch is nu in balbezit. Preloch geeft de bal voor. Daar is Twardawa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Babiłło is nu in balbezit. Babiłło haalt uit met een fantastische trap. Tiefenbach bokst de bal weg.

65e minuut.
Zifla bereikt de bal nog maar net als eerste. Cintron onderschept slim de pass. Cintron geeft een hoge lob. Ciocca is nu in balbezit. Ciocca draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Bonilha onderschept slim de pass. Bonilha geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Csankó de bal. Pędziwiatr bereikt de bal nog maar net als eerste. Pędziwiatr haalt uit met een fantastische trap. Tiefenbach bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Cintron passt de bal zonder na te denken. Daar is Grzywaczewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grzywaczewski speelt de bal door. Ciocca rent richting de bal. Ciocca draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
El Clasico CF - Torpeda Wojkowice 0:1

84e minuut.
Klungelig pakt Grzywaczewski de bal. Grzywaczewski passt de bal in één keer door. Ciocca is nu in balbezit. Ciocca haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Cintron passt de bal met de wreef. Grzywaczewski rent richting de bal. Grzywaczewski met een sublieme pass. Ciocca is nu in balbezit. Ciocca draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Clasico CF 48%, Torpeda Wojkowice 52%.
El Clasico CF - Torpeda Wojkowice 0:1