Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zieloni Rusko Torpeda Wojkowice
B1 Tactiek 451
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.4 gemiddelde waardering 56.6
solide Schieten uitstekend
solide Passen solide
zeer goed Verdedigen zeer goed


7e minuut.
Orłowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Holubec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Holubec passt de bal met de wreef. Ciocca is nu in balbezit. Ciocca draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Dobrzyński met een sublieme pass. Racek kopt de bal weg. Van De Zande is nu in balbezit. Ciocca onderschept slim de pass. Ciocca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zieloni Rusko - Torpeda Wojkowice 0:1

24e minuut.
Giampalmo geeft een hoge lob. Csankó heeft problemen om de bal te vangen. Trentini is nu in balbezit. Trentini draait met de bal, schiet en ... Tiefenbach maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zieloni Rusko - Torpeda Wojkowice 1:1

28e minuut.
Grzywaczewski passt de bal in één keer door. Mantovani is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rosta. Rosta krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Ciocca onderschept slim de pass. Pigazzi is nu in balbezit. Ciocca onderschept slim de pass. Ciocca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zieloni Rusko - Torpeda Wojkowice 1:2

30e minuut.
Banahene is nu in balbezit. Druciak onderschept slim de pass. Druciak probeert naar een medespeler te passen. Trentini rent richting de bal. Trentini draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Holubec is nu in balbezit. Holubec geeft de bal voor. Veloso heeft problemen om de bal te vangen. Ciocca is nu in balbezit. Ciocca schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Rădoi passt de bal zonder na te denken. Trentini is nu in balbezit. Trentini probeert naar een medespeler te passen. Banahene rent richting de bal. Banahene draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Cintron bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosta onderschept slim de pass. Rosta probeert naar een medespeler te passen. Banahene is nu in balbezit. Banahene draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zieloni Rusko 58%, Torpeda Wojkowice 42%.
Zieloni Rusko - Torpeda Wojkowice 1:2

47e minuut.
Rosta geeft een lange en hoge pass. Rădoi kopt de bal weg. Orłowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Trentini rent richting de bal. Trentini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Rădoi kan de bal niet met de borst controleren. Holubec verovert de bal door een tackle van achteren. Holubec met een sublieme pass. Ciocca rent richting de bal. Ciocca draait met de bal, schiet en ... Dobrzyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Holubec neemt de hoekschop. Ciocca springt en kopt de bal. Veloso probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Mantovani passt de bal zonder na te denken. Grzywaczewski probeert naar een medespeler te passen. Ciocca bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciocca schiet op doel. Dobrzyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zieloni Rusko - Torpeda Wojkowice 1:3

72e minuut.
Grzywaczewski passt de bal zonder na te denken. Mantovani is nu in balbezit. Giampalmo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Giampalmo krijgt een gele kaart. Mantovani is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ciocca legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Dobrzyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zieloni Rusko - Torpeda Wojkowice 1:4

77e minuut.
Grzywaczewski geeft een lange en hoge pass. Ciocca rent richting de bal. Ciocca draait met de bal, schiet en ... Veloso probeert de bal aan de voet te houden. Dobrzyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zieloni Rusko - Torpeda Wojkowice 1:5

80e minuut.
Trentini is nu in balbezit. Trentini passt de bal met de wreef. Daar is Banahene, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Banahene draait met de bal, schiet en ... Druciak probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zieloni Rusko 49%, Torpeda Wojkowice 51%.
Zieloni Rusko - Torpeda Wojkowice 1:5