Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GKS Zagłębie Wałbrzych Zieloni Rusko
343B2 Tactiek B1
44% Balbezit 56%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
44.4 gemiddelde waardering 44.7
solid Schieten solid
good Passen good
very good Verdedigen very good


3e minuut.
Zarcone passt de bal met de wreef. Banahene rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Javorčík ... Strafschop! Javorčík krijgt een gele kaart. Banahene raakt geblesseerd tijdens het duel. Banahene neemt de penalty, wat een uithaal! Golanko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Zagłębie Wałbrzych - Zieloni Rusko 0:1

4e minuut.
Chojecki probeert naar een medespeler te passen. Psikuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Van De Zande tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Van De Zande krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Javorčík geeft een hoge lob. Psikuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Psikuta passt de bal zonder na te denken. Piekański rent richting de bal. Piekański haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lugari bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugari haalt uit met een fantastische trap. Dobrzyński probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GKS Zagłębie Wałbrzych - Zieloni Rusko 1:1

16e minuut.
Kitek passt de bal in één keer door. Chojecki rent richting de bal. Chojecki passt de bal zonder na te denken. Lugari is nu in balbezit. Lugari schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dobrzyński met een harde bal richting middenveld. Zarcone kopt de bal weg. Banahene is nu in balbezit. Banahene haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Zagłębie Wałbrzych - Zieloni Rusko 1:2

27e minuut.
Chojecki met de inworp. Psikuta geeft een lange en hoge pass. Lugari rent richting de bal. Lugari schiet op doel. Dobrzyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GKS Zagłębie Wałbrzych - Zieloni Rusko 2:2

42e minuut.
Miliša passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Trentini de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kitek. Trentini raakt geblesseerd tijdens het duel. Miliša komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Zagłębie Wałbrzych 51%, Zieloni Rusko 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GKS Zagłębie Wałbrzych - Zieloni Rusko 2:2

50e minuut.
Giampalmo verovert de bal door een tackle van achteren. Giampalmo geeft een hoge lob. Inworp. Frankcombe met de inworp. Kłodkowski geeft een hoge lob. Dobrzyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lugari heeft problemen om de bal te vangen. Lugari schiet op doel. Dobrzyński bokst de bal weg.

56e minuut.
Klungelig pakt Trentini de bal. Trentini probeert naar een medespeler te passen. Ćwikła bereikt de bal nog maar net als eerste. Banahene onderschept slim de pass. Banahene schiet op doel. Golanko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Pigazzi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chojecki rent richting de bal. Psikuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Psikuta haalt uit met een fantastische trap. Dobrzyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Frankcombe bereikt de bal nog maar net als eerste. Falkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Falkowski geeft een hoge lob. Banahene rent richting de bal. Banahene haalt uit met een fantastische trap. Golanko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Rădoi rent richting de bal. Rădoi geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Sobota de bal onder controle te krijgen. Banahene rent richting de bal. Banahene draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Kłodkowski is nu in balbezit. Kłodkowski passt de bal zonder na te denken. Lugari bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugari draait met de bal, schiet en ... Dobrzyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Zagłębie Wałbrzych - Zieloni Rusko 3:2

74e minuut.
Zarcone kopt de bal weg. Kłodkowski geeft de bal voor. Psikuta kopt de bal weg. Lugari is nu in balbezit. Lugari schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Lugari onderschept slim de pass. Piekański bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugari rent richting de bal. Piekański bereikt de bal nog maar net als eerste. Piekański haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Falkowski is nu in balbezit. Frankcombe verovert de bal door een tackle van achteren. Frankcombe probeert naar een medespeler te passen. Lugari is nu in balbezit. Lugari draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Chojecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Chojecki geeft de bal voor. Klungelig pakt Pigazzi de bal. Lugari bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugari schiet op doel. Dobrzyński bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Zagłębie Wałbrzych - Zieloni Rusko 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Zagłębie Wałbrzych 49%, Zieloni Rusko 51%.
GKS Zagłębie Wałbrzych - Zieloni Rusko 4:2