Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zieloni Rusko GKS Zagłębie Wałbrzych
B1 Tactiek 343B2
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
45.4 gemiddelde waardering 45
solid Schieten solid
good Passen good
solid Verdedigen solid


5e minuut.
Falkowski is nu in balbezit. Dziewoński onderschept slim de pass. Dziewoński probeert naar een medespeler te passen. Piekański rent richting de bal. Piekański draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Dziewoński geeft een hoge lob. Psikuta heeft problemen om de bal te vangen. Pigazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugari verovert de bal door een tackle van achteren. Lugari schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Dobrzyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Kitek geeft de bal voor. Psikuta kopt de bal weg. Veloso geeft een lange en hoge pass. Trentini kopt de bal weg. Banahene heeft problemen om de bal te vangen. Golanko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Banahene is nu in balbezit. Banahene schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zieloni Rusko - GKS Zagłębie Wałbrzych 1:0

20e minuut.
Dziewoński heeft problemen om de bal te vangen. Dziewoński met een sublieme pass. Chojecki speelt de bal door. Psikuta rent richting de bal. Psikuta geeft de bal voor. Dobrzyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Dziewoński passt de bal met de wreef. Drzewoszewski rent richting de bal. Drzewoszewski geeft een hoge lob. Piekański rent richting de bal. Piekański schiet op doel. Dobrzyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

28e minuut.
Miliša passt de bal met de wreef. Daar is Rosta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosta speelt de bal door. Banahene bereikt de bal nog maar net als eerste. Banahene schiet op doel. Golanko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Van De Zande heeft problemen om de bal te vangen. Psikuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Psikuta passt de bal met de wreef. Piekański rent richting de bal. Piekański schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Kitek maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Piekański controleert de bal met de borst. Lugari rent richting de bal. Lugari schiet op doel. Dobrzyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zieloni Rusko - GKS Zagłębie Wałbrzych 1:1

41e minuut.
Falkowski met een sublieme pass. Banahene rent richting de bal. Sobota rent richting de bal. Banahene verovert de bal door een tackle van achteren. Banahene haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Lugari is nu in balbezit. Veloso bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugari onderschept slim de pass. Piekański is nu in balbezit. Piekański schiet op doel. Dobrzyński bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zieloni Rusko 63%, GKS Zagłębie Wałbrzych 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zieloni Rusko - GKS Zagłębie Wałbrzych 1:1

54e minuut.
Golanko trapt de bal weg. Miliša kopt de bal weg. Trentini rent richting de bal. Sobota onderschept slim de pass. Rădoi geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Rădoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Psikuta verovert de bal door een tackle van achteren. Psikuta met een sublieme pass. Lugari is nu in balbezit. Lugari haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Chojecki rent richting de bal. Chojecki geeft een hoge lob. Piekański kopt de bal weg. Lugari bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugari schiet op doel. Dobrzyński bokst de bal weg. Lugari is nu in balbezit. Lugari schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Zieloni Rusko - GKS Zagłębie Wałbrzych 1:2

75e minuut.
Chojecki geeft een hoge lob. Pigazzi kopt de bal weg. Rădoi geeft de bal voor. Rosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosta schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Giżycki heeft problemen om de bal te vangen. Kitek is nu in balbezit. Kitek geeft een lange en hoge pass. Lugari is nu in balbezit. Lugari haalt uit met een fantastische trap. Dobrzyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Buitenspel voor Banahene. Goede buitenspelval van de verdediging. Kitek neemt vlug de vrije trap. Piekański rent richting de bal. Piekański haalt uit met een fantastische trap. Dobrzyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Dziewoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziewoński met een sublieme pass. Drzewoszewski geeft een lange en hoge pass. Lugari bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugari schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zieloni Rusko 54%, GKS Zagłębie Wałbrzych 46%.
Zieloni Rusko - GKS Zagłębie Wałbrzych 1:2