Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Torpeda Wojkowice Hultaje
451 Tactiek 433
54% Balbezit 46%
35% Spel op eigen helft 65%
23 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.7 gemiddelde waardering 46.3
formidabel Schieten solide
goed Passen goed
zeer goed Verdedigen redelijk


8e minuut.
Druciak verovert de bal door een tackle van achteren. Druciak speelt de bal door. Mantovani speelt de bal door. Daar is Ciocca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciocca schiet op doel. Borbás verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Klungelig pakt Szpiech de bal. Racek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szpiech verovert de bal door een tackle van achteren. Szpiech geeft een lange en hoge pass. Udreanu springt en kopt de bal. De bal raakt de paal. Tiefenbach probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Mantovani passt de bal in één keer door. Ciocca bereikt de bal nog maar net als eerste. Howell bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciocca verovert de bal door een tackle van achteren. Ciocca schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpeda Wojkowice - Hultaje 1:0

25e minuut.
Sai met een snelle inworp. Orłowski is nu in balbezit. Orłowski probeert naar een medespeler te passen. Ciocca is nu in balbezit. Ciocca haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpeda Wojkowice - Hultaje 2:0

31e minuut.
Orłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Orłowski geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Cabrito de bal onder controle te krijgen. Ciocca rent richting de bal. Ciocca draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpeda Wojkowice - Hultaje 3:0

37e minuut.
Warzych rent richting de bal. Warzych passt de bal zonder na te denken. Szpiech speelt de bal door. Udreanu rent richting de bal. Udreanu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Mantovani is nu in balbezit. Folea is nu in balbezit. Folea passt de bal zonder na te denken. Cabrito is nu in balbezit. Cabrito draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Folea rent richting de bal. Folea met een sublieme pass. Szpiech heeft problemen om de bal te vangen. Szpiech draait met de bal, schiet en ... Csankó probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Grzywaczewski geeft een hoge lob. Mini heeft problemen om de bal te vangen. Ciocca is nu in balbezit. Ciocca haalt uit met een fantastische trap. Borbás probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpeda Wojkowice - Hultaje 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpeda Wojkowice 42%, Hultaje 58%.
Torpeda Wojkowice - Hultaje 4:0

47e minuut.
Huszti rent richting de bal. Huszti passt de bal zonder na te denken. Ciocca bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciocca draait met de bal, schiet en ... Borbás werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Huszti geeft een lange en hoge pass. Cabrito is nu in balbezit. Cabrito passt de bal in één keer door. Szpiech bereikt de bal nog maar net als eerste. Szpiech haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Ciocca bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciocca draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Folea de bal. Ciocca is nu in balbezit. Ciocca haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Udreanu onderschept slim de pass. Udreanu speelt de bal door. Cabrito rent richting de bal. Cabrito haalt uit met een fantastische trap. Tiefenbach maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpeda Wojkowice - Hultaje 4:1

65e minuut.
Szpiech is nu in balbezit. Szpiech passt de bal met de wreef. Druciak is nu in balbezit. Udreanu verovert de bal door een tackle van achteren. Udreanu haalt uit met een fantastische trap. Tiefenbach probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Cintron is nu in balbezit. Cintron geeft een hoge lob. Huszti kopt de bal weg. Ciocca rent richting de bal. Ciocca draait met de bal, schiet en ... Borbás probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Mantovani rent richting de bal. Howell probeert naar een medespeler te passen. Mantovani met een sublieme pass. Holubec geeft een lange en hoge pass. Ciocca springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Howell rent richting de bal. Mantovani rent richting de bal. Folea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Folea krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Cintron met een snelle inworp. Grzywaczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzywaczewski geeft de bal voor. Ciocca kan de bal niet met de borst controleren. Ciocca haalt uit met een fantastische trap. Borbás bokst de bal weg.

84e minuut.
Mini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Phillips bereikt de bal nog maar net als eerste. Racek bereikt de bal nog maar net als eerste. Racek schiet op doel. Phillips probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Daar is Phillips, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huszti met een sublieme pass. Holubec speelt de bal door. Klungelig pakt Ciocca de bal. Ciocca draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Huszti is nu in balbezit. Huszti geeft een hoge lob. Howell heeft problemen om de bal te vangen. Ciocca bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciocca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Torpeda Wojkowice - Hultaje 5:1

89e minuut.
Ciocca onderschept slim de pass. Howell is nu in balbezit. Ciocca onderschept slim de pass. Ciocca draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Mini de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpeda Wojkowice 27%, Hultaje 73%.
Torpeda Wojkowice - Hultaje 5:1