Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hultaje Torpeda Wojkowice
433 Tactiek 451
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
17 Doelpogingen 22
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.5 gemiddelde waardering 55
solide Schieten formidabel
redelijk Passen solide
goed Verdedigen solide


1e minuut.
Huszti met een sublieme pass. Ciocca is nu in balbezit. Howell rent richting de bal. Ciocca verovert de bal door een tackle van achteren. Ciocca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hultaje - Torpeda Wojkowice 0:1

3e minuut.
Sai heeft problemen om de bal te vangen. Sai probeert naar een medespeler te passen. Howell rent richting de bal. Ciocca is nu in balbezit. Ciocca schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Daar is Folea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mantovani rent richting de bal. Mantovani probeert naar een medespeler te passen. Ciocca bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciocca schiet op doel. Borbás probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Ciocca haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Howell de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Grzywaczewski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ciocca krijgt zijn hoofd ertegen. Borbás bokst de bal weg.

16e minuut.
Howell geeft een hoge lob. Racek kopt de bal weg. Huszti is nu in balbezit. Ciocca rent richting de bal. Ciocca draait met de bal, schiet en ... Borbás bokst de bal weg.

19e minuut.
Ciocca is nu in balbezit. Mini rent richting de bal. Ciocca verovert de bal door een tackle van achteren. Ciocca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hultaje - Torpeda Wojkowice 0:2

20e minuut.
Folea passt de bal in één keer door. Mini met een sublieme pass. Cabrito rent richting de bal. Cabrito passt de bal in één keer door. Szpiech rent richting de bal. De bal raakt de paal.

22e minuut.
Tiefenbach trapt de bal weg. Huszti kopt de bal weg. Mini heeft problemen om de bal te vangen. Ciocca rent richting de bal. Ciocca schiet op doel. Borbás bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Hultaje - Torpeda Wojkowice 0:3

24e minuut.
Huszti bereikt de bal nog maar net als eerste. Holubec is nu in balbezit. Holubec passt de bal met de wreef. Ciocca is nu in balbezit. Ciocca draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Cintron geeft de bal voor. Huszti bereikt de bal nog maar net als eerste. Huszti met een sublieme pass. Mantovani heeft problemen om de bal te vangen. Mantovani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Daar is Phillips, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sai geeft een hoge lob. Szpiech kopt de bal weg. Cabrito is nu in balbezit. Cabrito draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Huszti geeft een lange en hoge pass. Daar is Sai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Holubec is nu in balbezit. Holubec geeft een hoge lob. Ciocca springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Cabrito kopt de bal weg. Klungelig pakt Phillips de bal. Holubec met een sublieme pass. Ciocca is nu in balbezit. Ciocca draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Szpiech kopt de bal weg. Cabrito bereikt de bal nog maar net als eerste. Udreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Szpiech bereikt de bal nog maar net als eerste. Szpiech haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Huszti bereikt de bal nog maar net als eerste. Huszti speelt de bal door. Ciocca bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciocca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hultaje - Torpeda Wojkowice 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hultaje 63%, Torpeda Wojkowice 37%.
Hultaje - Torpeda Wojkowice 0:4

47e minuut.
Sai speelt de bal door. Holubec bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Phillips zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Phillips moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Phillips schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

48e minuut.
Folea passt de bal met de wreef. Szpiech is nu in balbezit. Szpiech probeert naar een medespeler te passen. Udreanu rent richting de bal. Udreanu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Folea is nu in balbezit. Orłowski verovert de bal door een tackle van achteren. Sai tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sai krijgt een gele kaart. Orłowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Esquivel komt het veld opgelopen. Esquivel met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Mini de bal. Ciocca is nu in balbezit. Ciocca haalt uit met een fantastische trap. Borbás bokst de bal weg.

58e minuut.
Ciocca is nu in balbezit. Howell legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ciocca is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Howell geeft een hoge lob. Ciocca legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Borbás bokst de bal weg.

58e minuut.
Mantovani onderschept slim de pass. Folea begaat een overtreding. Mantovani is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cintron met een snel genomen vrije trap. Ciocca maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Cabrito probeert naar een medespeler te passen. Udreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udreanu passt de bal met de wreef. Szpiech bereikt de bal nog maar net als eerste. Szpiech draait met de bal, schiet en ... Tiefenbach probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Szpiech rent richting de bal. Grzywaczewski begaat een overtreding. Szpiech is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Folea met een snel genomen vrije trap. Udreanu springt en kopt de bal. Tiefenbach probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Sai bereikt de bal nog maar net als eerste. Sai geeft een hoge lob. Csankó bereikt de bal nog maar net als eerste. Udreanu onderschept slim de pass. Udreanu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Cabrito verovert de bal door een tackle van achteren. Folea rent richting de bal. Folea passt de bal in één keer door. Szpiech rent richting de bal. Szpiech schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hultaje 48%, Torpeda Wojkowice 52%.
Hultaje - Torpeda Wojkowice 0:4