Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SWD ALFA Pincher United
Lol Tactiek gotowa
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 9
5 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
38.8 gemiddelde waardering 36.4
good Schieten good
average Passen average
adequate Verdedigen adequate


1e minuut.
Albrecht bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaigla bereikt de bal nog maar net als eerste. Albrecht schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Albrecht krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Na een snelle pass probeert D’Amico de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Piankowski neemt de hoekschop. Vaigla rent richting de bal. Vaigla schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Sobierajski geeft een hoge lob. Faltin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pérez Mora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Mora draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Castellano speelt de bal door. Caminha is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Guerrero. Guerrero krijgt een gele kaart. Caminha raakt geblesseerd tijdens het duel. Markov met een snel genomen vrije trap. Verheijen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Petev geeft een hoge lob. Muntean rent richting de bal. Caminha tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Caminha krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Castellano verovert de bal door een tackle van achteren. Castellano geeft een hoge lob. Vaigla kopt de bal weg. Caminha rent richting de bal. Caminha schiet op doel. Verheijen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Kreuz met de inworp. Lancelowski is nu in balbezit. Lancelowski geeft een lange en hoge pass. Albrecht rent richting de bal. Albrecht schiet op doel. Grigorescu bokst de bal weg.

45e minuut.
Lancelowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Muntean bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Markov. Markov krijgt een gele kaart. Muntean wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SWD ALFA 51%, Pincher United 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SWD ALFA - Pincher United 0:0

46e minuut.
Daar is Caminha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vaigla is nu in balbezit. Caminha is nu in balbezit. Vaigla bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaigla schiet op doel. Verheijen bokst de bal weg. Klungelig pakt Deghiche de bal. Petev rent richting de bal. Petev haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Deghiche de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Verheijen speelt de bal door. Piankowski kopt de bal weg. Inworp. Deghiche zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Piankowski geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Inworp. Dytko met een snelle inworp. Daar is Markov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pérez Mora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Mora haalt uit met een fantastische trap. Grigorescu bokst de bal weg. Albrecht is nu in balbezit. Albrecht haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SWD ALFA - Pincher United 1:0

67e minuut.
Daar is Vaigla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Albrecht rent richting de bal. Vaigla tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vaigla krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Caminha rent richting de bal. Guerrero onderschept slim de pass. Guerrero passt de bal zonder na te denken. Vaigla bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaigla haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Dobronya bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobronya geeft de bal voor. Pérez Mora rent richting de bal. Pérez Mora haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SWD ALFA - Pincher United 2:0

74e minuut.
Caminha rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dobronya. Caminha is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Markov met een snel genomen vrije trap. Vaigla krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Dobronya rent richting de bal. Faltin onderschept slim de pass. Faltin geeft een hoge lob. Piankowski met een sublieme pass. Vaigla rent richting de bal. Verheijen bokst de bal weg.

82e minuut.
Piankowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Piankowski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt D’Amico de bal. Caminha rent richting de bal. Caminha haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Dobronya kopt de bal weg. Pérez Mora is nu in balbezit. Pérez Mora passt de bal met de wreef. Muntean bereikt de bal nog maar net als eerste. Muntean geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SWD ALFA 56%, Pincher United 44%.
SWD ALFA - Pincher United 2:0