Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SWD ALFA GKS Zagłębie Wałbrzych
Lol Tactiek 343B2
52% Balbezit 48%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 24
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
40.5 gemiddelde waardering 44.3
good Schieten solid
average Passen good
good Verdedigen good


1e minuut.
Kreuz rent richting de bal. Psikuta verovert de bal door een tackle van achteren. Psikuta passt de bal in één keer door. Lugari is nu in balbezit. Lugari schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Dziewoński passt de bal zonder na te denken. Piekański heeft problemen om de bal te vangen. Piekański haalt uit met een fantastische trap. Lugari probeert de bal aan de voet te houden. Verheijen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Chojecki rent richting de bal. Chojecki passt de bal met de wreef. Piekański speelt de bal door. Daar is Lugari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lugari haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Sobierajski rent richting de bal. Psikuta onderschept slim de pass. Psikuta passt de bal met de wreef. Lugari is nu in balbezit. Lugari draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

13e minuut.
D’Amico maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Dobronya kopt de bal weg. Daar is Frankcombe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pérez Mora onderschept slim de pass. Pérez Mora haalt uit met een fantastische trap. Golanko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
SWD ALFA - GKS Zagłębie Wałbrzych 1:0

25e minuut.
Psikuta is nu in balbezit. Lugari bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Deghiche ... Strafschop! Lugari is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dziewoński zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Verheijen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Drzewoszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Drzewoszewski passt de bal met de wreef. Piekański rent richting de bal. Piekański draait met de bal, schiet en ... Verheijen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SWD ALFA - GKS Zagłębie Wałbrzych 1:1

34e minuut.
Muntean met een sublieme pass. Pérez Mora probeert de bal aan de voet te houden. Giżycki begaat een overtreding. Pérez Mora raakt geblesseerd tijdens het duel. Muntean zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Golanko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pérez Mora kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kitek de bal onder controle te krijgen. Dobronya is nu in balbezit. Dobronya draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SWD ALFA 60%, GKS Zagłębie Wałbrzych 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SWD ALFA - GKS Zagłębie Wałbrzych 1:1

49e minuut.
Piekański passt de bal zonder na te denken. Lugari bereikt de bal nog maar net als eerste. Psikuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Psikuta draait met de bal, schiet en ... Verheijen probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SWD ALFA - GKS Zagłębie Wałbrzych 1:2

50e minuut.
Guerrero geeft de bal voor. Chojecki kopt de bal weg. Lugari is nu in balbezit. Lugari haalt uit met een fantastische trap. Verheijen werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Dziewoński met een snelle inworp. Daar is Chojecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chojecki geeft een hoge lob. Daar is Piekański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piekański geeft een hoge lob. Verheijen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
D’Amico onderschept slim de pass. Guerrero probeert de bal met de borst te controleren. Lugari is nu in balbezit. Lugari draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SWD ALFA - GKS Zagłębie Wałbrzych 1:3

55e minuut.
Inworp. Dziewoński met de inworp. Chojecki rent richting de bal. Chojecki geeft een lange en hoge pass. Lugari springt en kopt de bal. Verheijen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
D’Amico rent richting de bal. Psikuta verovert de bal door een tackle van achteren. Psikuta speelt de bal door. Klungelig pakt Lugari de bal. Lugari draait met de bal, schiet en ... Verheijen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Psikuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Psikuta haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Lancelowski is nu in balbezit. Kitek verovert de bal door een tackle van achteren. Kitek geeft een lange en hoge pass. Psikuta rent richting de bal. Psikuta haalt uit met een fantastische trap. Verheijen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Sobota onderschept slim de pass. Chojecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Deghiche tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chojecki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dziewoński zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Piekański passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Lugari de bal. Lugari passt de bal in één keer door. Psikuta is nu in balbezit. Psikuta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SWD ALFA - GKS Zagłębie Wałbrzych 1:4

80e minuut.
Chojecki speelt de bal door. Sobierajski rent richting de bal. Dziewoński probeert naar een medespeler te passen. Lugari rent richting de bal. Lugari haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Daar is Psikuta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Psikuta passt de bal in één keer door. Piekański heeft problemen om de bal te vangen. Psikuta is nu in balbezit. Psikuta draait met de bal, schiet en ... Verheijen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Piekański is nu in balbezit. Piekański schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SWD ALFA - GKS Zagłębie Wałbrzych 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SWD ALFA 58%, GKS Zagłębie Wałbrzych 42%.
SWD ALFA - GKS Zagłębie Wałbrzych 1:5