Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GKS Zagłębie Wałbrzych Wilital
Attack Tactiek W7
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
12 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.8 gemiddelde waardering 52.6
goed Schieten zeer goed
goed Passen solide
solide Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Kitek is nu in balbezit. Kouvas onderschept slim de pass. Kouvas speelt de bal door. Kaplan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaplan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Fehrenbach is nu in balbezit. Fehrenbach met een sublieme pass. Frankcombe bereikt de bal nog maar net als eerste. Elizondo onderschept slim de pass. Elizondo haalt uit met een fantastische trap. Golanko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Elizondo rent richting de bal. Elizondo schiet op doel. Golanko probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Muftie onderschept slim de pass. Muftie geeft een hoge lob. Elizondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaplan is nu in balbezit. Kaplan schiet op doel. Golanko bokst de bal weg. Elizondo is nu in balbezit. Elizondo haalt uit met een fantastische trap. Paal!

17e minuut.
Kitek rent richting de bal. Piekański is nu in balbezit. Kouvas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kouvas krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Psikuta met een sublieme pass. Chojecki probeert de bal aan de voet te houden. Lugari rent richting de bal. Lugari schiet op doel. Lazzeroni maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Zagłębie Wałbrzych - Wilital 1:0

21e minuut.
Hongisto speelt de bal door. Fehrenbach geeft een hoge lob. Klungelig pakt Frankcombe de bal. Elizondo is nu in balbezit. Elizondo haalt uit met een fantastische trap. Golanko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Piekański kopt de bal weg. Klungelig pakt Lugari de bal. Rentería bereikt de bal nog maar net als eerste. Psikuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Psikuta haalt uit met een fantastische trap. Lazzeroni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Kaplan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaplan geeft de bal voor. Daar is Frankcombe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Elizondo is nu in balbezit. Elizondo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Giżycki is nu in balbezit. Fehrenbach onderschept slim de pass. Fehrenbach passt de bal zonder na te denken. Elizondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Elizondo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Piekański kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Chojecki de bal onder controle te krijgen. Chojecki probeert naar een medespeler te passen. Lugari bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugari schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Zagłębie Wałbrzych - Wilital 2:0

35e minuut.
Fehrenbach verovert de bal door een tackle van achteren. Kaplan met een sublieme pass. Elizondo heeft problemen om de bal te vangen. Kaplan rent richting de bal. Kaplan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Zagłębie Wałbrzych - Wilital 2:1

39e minuut.
Dziewoński kopt de bal weg. Piekański heeft problemen om de bal te vangen. Piekański passt de bal in één keer door. Lugari rent richting de bal. Lugari haalt uit met een fantastische trap. Lazzeroni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Lugari bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugari passt de bal zonder na te denken. Daar is Psikuta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Psikuta draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Rentería de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Türksoy met een sublieme pass. Kouvas probeert de bal aan de voet te houden. Fehrenbach probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kaplan de bal. Kaplan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Zagłębie Wałbrzych 55%, Wilital 45%.
GKS Zagłębie Wałbrzych - Wilital 2:1

46e minuut.
Muftie passt de bal zonder na te denken. Daar is Fehrenbach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fehrenbach speelt de bal door. Elizondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Elizondo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Piekański is nu in balbezit. Piekański passt de bal met de wreef. Lugari bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugari haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Chojecki passt de bal met de wreef. Psikuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Psikuta passt de bal met de wreef. Lugari rent richting de bal. Lugari schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Daar is Türksoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Türksoy probeert naar een medespeler te passen. Elizondo is nu in balbezit. Elizondo schiet op doel. Golanko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GKS Zagłębie Wałbrzych - Wilital 2:2

78e minuut.
Muftie rent richting de bal. Piekański bereikt de bal nog maar net als eerste. Piekański probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Psikuta de bal. Psikuta draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Türksoy probeert naar een medespeler te passen. Fehrenbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Fehrenbach met een sublieme pass. Elizondo rent richting de bal. Elizondo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Rentería rent richting de bal. Psikuta verovert de bal door een tackle van achteren. Psikuta probeert naar een medespeler te passen. Lugari bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugari haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Zagłębie Wałbrzych - Wilital 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Zagłębie Wałbrzych 52%, Wilital 48%.
GKS Zagłębie Wałbrzych - Wilital 3:2