Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wilital GKS Zagłębie Wałbrzych
W9 Tactiek 343B2
55% Balbezit 45%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
51.7 gemiddelde waardering 44.3
zeer goed Schieten goed
solide Passen goed
zeer goed Verdedigen solide


9e minuut.
Muftie controleert de bal met de borst. Sobota onderschept slim de pass. Sobota met een sublieme pass. Klungelig pakt Psikuta de bal. Psikuta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Fehrenbach passt de bal zonder na te denken. Muftie bereikt de bal nog maar net als eerste. Muftie passt de bal in één keer door. Kaplan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaplan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Psikuta draait met de bal, schiet en ... Avantaggiato probeert de bal aan de voet te houden. Inworp. Chojecki met de inworp. Psikuta geeft een lange en hoge pass. Lazzeroni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lugari bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Wilital - GKS Zagłębie Wałbrzych 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wilital 46%, GKS Zagłębie Wałbrzych 54%.
Wilital - GKS Zagłębie Wałbrzych 0:1

60e minuut.
Sobota geeft de bal voor. Kouvas is nu in balbezit. Piekański maakt een afschuwelijke overtreding. Piekański krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Bodurov speelt de bal door. Kouvas rent richting de bal. Kouvas met een sublieme pass. Kaplan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaplan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Sobota geeft de bal voor. Dziewoński kopt de bal weg. Drzewoszewski heeft problemen om de bal te vangen. Kouvas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kouvas schiet op doel. Golanko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Lugari kan de bal niet met de borst controleren. Psikuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochódzki schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ochódzki krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Psikuta is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dziewoński zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lugari rent richting de bal. Lugari schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ochódzki de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wilital - GKS Zagłębie Wałbrzych 0:2

84e minuut.
Daar is Bodurov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chojecki geeft een lange en hoge pass. Lugari kopt de bal weg. Psikuta rent richting de bal. Psikuta haalt uit met een fantastische trap. Lazzeroni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Psikuta geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Lugari bereikt de bal nog maar net als eerste. Psikuta rent richting de bal. Lugari bereikt de bal nog maar net als eerste. Psikuta rent richting de bal. Psikuta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Kaplan passt de bal met de wreef. Fehrenbach is nu in balbezit. Fehrenbach speelt de bal door. Elizondo rent richting de bal. Elizondo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Lugari rent richting de bal. Lugari passt de bal in één keer door. Piekański rent richting de bal. Piekański haalt uit met een fantastische trap. Lazzeroni maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wilital - GKS Zagłębie Wałbrzych 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wilital 44%, GKS Zagłębie Wałbrzych 56%.
Wilital - GKS Zagłębie Wałbrzych 0:3