Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Torpeda Wojkowice SWD ALFA
451 Tactiek Lol
55% Balbezit 45%
34% Spel op eigen helft 66%
27 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.5 gemiddelde waardering 39.8
formidabel Schieten goed
solide Passen redelijk
solide Verdedigen redelijk


2e minuut.
Ciocca kopt de bal weg. Huszti rent richting de bal. Huszti passt de bal met de wreef. Ciocca rent richting de bal. Ciocca haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Sobierajski speelt de bal door. Lancelowski rent richting de bal. Huszti verovert de bal door een tackle van achteren. Ciocca bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciocca schiet op doel. Verheijen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Grzywaczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzywaczewski probeert naar een medespeler te passen. Ciocca is nu in balbezit. Ciocca schiet op doel. Verheijen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Lancelowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Deghiche verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Holubec neemt de hoekschop. Ciocca krijgt zijn hoofd ertegen. Verheijen bokst de bal weg. Daar is D’Amico, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpeda Wojkowice - SWD ALFA 1:0

14e minuut.
Inworp. Holubec met een snelle inworp. Huszti met een sublieme pass. Mantovani is nu in balbezit. Mantovani schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Huszti passt de bal zonder na te denken. Ciocca rent richting de bal. Sobierajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciocca verovert de bal door een tackle van achteren. Ciocca schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Guerrero heeft problemen om de bal te vangen. Guerrero passt de bal in één keer door. Ciocca bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciocca schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Deghiche is nu in balbezit. Huszti onderschept slim de pass. Huszti passt de bal met de wreef. Ciocca bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciocca haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Dobronya rent richting de bal. Orłowski verovert de bal door een tackle van achteren. Orłowski probeert naar een medespeler te passen. Ciocca bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciocca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpeda Wojkowice - SWD ALFA 2:0

26e minuut.
Cintron rent richting de bal. Pérez Mora onderschept slim de pass. Pérez Mora speelt de bal door. Albrecht bereikt de bal nog maar net als eerste. Albrecht haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpeda Wojkowice - SWD ALFA 2:1

30e minuut.
Huszti passt de bal zonder na te denken. Holubec geeft een lange en hoge pass. Ciocca bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciocca haalt uit met een fantastische trap. Verheijen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpeda Wojkowice - SWD ALFA 3:1

31e minuut.
Sobierajski rent richting de bal. Huszti verovert de bal door een tackle van achteren. Huszti passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ciocca de bal. Ciocca haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Huszti kopt de bal weg. D’Amico bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciocca verovert de bal door een tackle van achteren. Ciocca haalt uit met een fantastische trap. Verheijen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpeda Wojkowice - SWD ALFA 4:1

37e minuut.
Racek heeft problemen om de bal te vangen. Mantovani is nu in balbezit. Mantovani passt de bal met de wreef. Ciocca is nu in balbezit. Ciocca draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Daar is Guerrero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciocca is nu in balbezit. Ciocca haalt uit met een fantastische trap. Verheijen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Orłowski met de inworp. Kreuz rent richting de bal. Holubec verovert de bal door een tackle van achteren. Holubec geeft de bal voor. Ciocca krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpeda Wojkowice - SWD ALFA 5:1

44e minuut.
Huszti is nu in balbezit. Huszti geeft de bal voor. D’Amico bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciocca onderschept slim de pass. Deghiche bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Huszti bereikt de bal nog maar net als eerste. Huszti speelt de bal door. Ciocca bereikt de bal nog maar net als eerste. Huszti bereikt de bal nog maar net als eerste. Huszti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpeda Wojkowice 31%, SWD ALFA 69%.
Torpeda Wojkowice - SWD ALFA 5:1

46e minuut.
Huszti passt de bal met de wreef. D’Amico heeft problemen om de bal te vangen. Ciocca rent richting de bal. Ciocca draait met de bal, schiet en ... Verheijen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpeda Wojkowice - SWD ALFA 6:1

49e minuut.
Huszti is nu in balbezit. Huszti met een sublieme pass. Holubec is nu in balbezit. Holubec geeft een hoge lob. Ciocca maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpeda Wojkowice - SWD ALFA 7:1

57e minuut.
Druciak onderschept slim de pass. Dobronya speelt de bal door. Albrecht bereikt de bal nog maar net als eerste. Albrecht schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpeda Wojkowice - SWD ALFA 7:2

62e minuut.
Holubec passt de bal in één keer door. D’Amico bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciocca onderschept slim de pass. Ciocca draait met de bal, schiet en ... Verheijen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpeda Wojkowice - SWD ALFA 8:2

66e minuut.
Mantovani is nu in balbezit. Mantovani met een sublieme pass. Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciocca verovert de bal door een tackle van achteren. Ciocca haalt uit met een fantastische trap. Verheijen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Mantovani heeft problemen om de bal te vangen. Mantovani geeft een hoge lob. D’Amico heeft problemen om de bal te vangen. Ciocca verovert de bal door een tackle van achteren. Ciocca haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Orłowski kopt de bal weg. Dobronya rent richting de bal. Dobronya met een sublieme pass. Pérez Mora is nu in balbezit. Pérez Mora schiet op doel. Tiefenbach bokst de bal weg.

76e minuut.
Muntean is nu in balbezit. Mantovani verovert de bal door een tackle van achteren. Mantovani geeft de bal voor. Ciocca rent richting de bal. Ciocca haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Guerrero passt de bal in één keer door. Pérez Mora is nu in balbezit. Pérez Mora speelt de bal door. Albrecht rent richting de bal. Albrecht haalt uit met een fantastische trap. Tiefenbach verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpeda Wojkowice 36%, SWD ALFA 64%.
Torpeda Wojkowice - SWD ALFA 8:2