Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SWD ALFA Torpeda Wojkowice
Lol Tactiek 451
47% Balbezit 53%
67% Spel op eigen helft 33%
6 Doelpogingen 28
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.5 gemiddelde waardering 57.4
goed Schieten formidabel
redelijk Passen zeer goed
goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Lancelowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzywaczewski onderschept slim de pass. Grzywaczewski passt de bal met de wreef. Ciocca rent richting de bal. Ciocca schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
SWD ALFA - Torpeda Wojkowice 0:1

6e minuut.
Dobronya is nu in balbezit. Met opzet legt Mantovani zijn tegenspeler op de grond. Dobronya is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lancelowski met een snel genomen vrije trap. Albrecht maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Tiefenbach trapt de bal weg. Mantovani probeert de bal met de borst te controleren. Mantovani speelt de bal door. Ciocca is nu in balbezit. Ciocca draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Huszti is nu in balbezit. Huszti probeert naar een medespeler te passen. Mantovani is nu in balbezit. Mantovani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SWD ALFA - Torpeda Wojkowice 0:2

23e minuut.
Mantovani bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van D’Amico. Mantovani is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Racek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Ciocca de bal. Huszti is nu in balbezit. Huszti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SWD ALFA - Torpeda Wojkowice 0:3

26e minuut.
Huszti onderschept slim de pass. Huszti geeft een lange en hoge pass. Ciocca is nu in balbezit. Ciocca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SWD ALFA - Torpeda Wojkowice 0:4

29e minuut.
Guerrero met een sublieme pass. Muntean is nu in balbezit. Grzywaczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Grzywaczewski geeft een lange en hoge pass. Ciocca springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SWD ALFA - Torpeda Wojkowice 0:5

32e minuut.
Ciocca is nu in balbezit. D’Amico verovert de bal door een tackle van achteren. D’Amico geeft een hoge lob. Pérez Mora is nu in balbezit. Pérez Mora haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Racek speelt de bal door. Cintron heeft problemen om de bal te vangen. Muntean geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Druciak rent richting de bal. Pérez Mora begaat een overtreding. Druciak raakt geblesseerd tijdens het duel. Racek met een snel genomen vrije trap. Ciocca rent richting de bal. Ciocca haalt uit met een fantastische trap. Dodrescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Mantovani passt de bal in één keer door. Daar is Sobierajski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciocca rent richting de bal. Ciocca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SWD ALFA - Torpeda Wojkowice 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SWD ALFA 62%, Torpeda Wojkowice 38%.
SWD ALFA - Torpeda Wojkowice 0:6

46e minuut.
Lancelowski probeert naar een medespeler te passen. D’Amico heeft problemen om de bal te vangen. Ciocca bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciocca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SWD ALFA - Torpeda Wojkowice 0:7

51e minuut.
Holubec rent richting de bal. Holubec geeft een lange en hoge pass. D’Amico rent richting de bal. Ciocca onderschept slim de pass. Ciocca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SWD ALFA - Torpeda Wojkowice 0:8

52e minuut.
Guerrero geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cintron zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grzywaczewski rent richting de bal. Grzywaczewski geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. D’Amico heeft problemen om de bal te vangen. Ciocca onderschept slim de pass. Ciocca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SWD ALFA - Torpeda Wojkowice 0:9

54e minuut.
Holubec geeft een lange en hoge pass. Dodrescu speelt de bal door. Grzywaczewski kopt de bal weg. Ciocca is nu in balbezit. Ciocca haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Racek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ciocca de bal. Deghiche rent richting de bal. Ciocca onderschept slim de pass. Ciocca draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Huszti passt de bal met de wreef. Holubec is nu in balbezit. Daar is Holubec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Holubec geeft een hoge lob. Ciocca krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Klungelig pakt Lancelowski de bal. Mantovani rent richting de bal. Mantovani passt de bal zonder na te denken. Ciocca controleert de bal met de borst. Ciocca haalt uit met een fantastische trap. Dodrescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
SWD ALFA - Torpeda Wojkowice 0:10

68e minuut.
Deghiche geeft een hoge lob. Inworp. Holubec met een snelle inworp. Ciocca bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciocca haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Sobierajski verovert de bal door een tackle van achteren. Racek onderschept slim de pass. Racek passt de bal zonder na te denken. Ciocca is nu in balbezit. Ciocca draait met de bal, schiet en ... Dodrescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Mantovani geeft een lange en hoge pass. Doeltrap. Dodrescu trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Mantovani de bal. Mantovani schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Deghiche geeft een lange en hoge pass. Inworp. Orłowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Holubec geeft een lange en hoge pass. Ciocca springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Racek kopt de bal weg. Mantovani is nu in balbezit. Mantovani passt de bal met de wreef. Ciocca heeft problemen om de bal te vangen. Ciocca draait met de bal, schiet en ... Dodrescu bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Holubec geeft de bal voor. Daar is D’Amico, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciocca bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciocca schiet op doel. Dodrescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SWD ALFA - Torpeda Wojkowice 0:11

81e minuut.
Holubec rent richting de bal. Holubec geeft een lange en hoge pass. Daar is D’Amico, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciocca rent richting de bal. Ciocca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SWD ALFA - Torpeda Wojkowice 0:12

85e minuut.
Pérez Mora probeert naar een medespeler te passen. Csankó is nu in balbezit. Csankó geeft de bal voor. Ciocca is nu in balbezit. Ciocca draait met de bal, schiet en ... Dodrescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Deghiche heeft problemen om de bal te vangen. Huszti rent richting de bal. Huszti passt de bal zonder na te denken. Ciocca heeft problemen om de bal te vangen. Ciocca draait met de bal, schiet en ... Dodrescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SWD ALFA 71%, Torpeda Wojkowice 29%.
SWD ALFA - Torpeda Wojkowice 0:12