Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LZS Jasionka LKS Werdańsk
nowa 2 2011 Tactiek Standard
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
53.5 gemiddelde waardering 53
very good Schieten solid
good Passen good
solid Verdedigen very good


10e minuut.
Landi met een sublieme pass. Stegaru rent richting de bal. Fierro begaat een overtreding. Fierro krijgt een gele kaart. Stegaru is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Panke met een snel genomen vrije trap. Landi krijgt zijn hoofd ertegen. Muchomorek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Kakas geeft een hoge lob. Landi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ding tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ding krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Daar is Zolper, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hempel rent richting de bal. Zolper verovert de bal door een tackle van achteren. Hempel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hempel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Civelek is nu in balbezit. Hempel verovert de bal door een tackle van achteren. Hempel geeft de bal voor. Mienculewicz is nu in balbezit. Mienculewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Canjuga met een snelle inworp. Kwaiszewski speelt de bal door. Stegaru rent richting de bal. Landi is nu in balbezit. Landi schiet op doel. Muchomorek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LZS Jasionka 47%, LKS Werdańsk 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LZS Jasionka - LKS Werdańsk 0:0

59e minuut.
Stegaru is nu in balbezit. Stegaru geeft de bal voor. Ding is nu in balbezit. Landi verovert de bal door een tackle van achteren. Landi haalt uit met een fantastische trap. Muchomorek bokst de bal weg.

60e minuut.
Łukowski passt de bal met de wreef. Kakas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kakas passt de bal in één keer door. Landi is nu in balbezit. Landi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Canjuga passt de bal in één keer door. Fierro met een sublieme pass. Horn geeft een lange en hoge pass. Hempel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hempel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Kakas probeert de bal aan de voet te houden. Mienculewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mienculewicz passt de bal in één keer door. Fierro is nu in balbezit. Fierro geeft een lange en hoge pass. Shterev bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LZS Jasionka 49%, LKS Werdańsk 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LZS Jasionka - LKS Werdańsk 0:0