Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS Szumy Brda Bydgoska
taktyka Tactiek spring
46% Balbezit 54%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
45.6 gemiddelde waardering 42.6
very good Schieten solid
good Passen average
adequate Verdedigen very good


8e minuut.
Ravazzani passt de bal met de wreef. Masías bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulca begaat een overtreding. Szulca krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Kwaśniak is nu in balbezit. Kwaśniak geeft een lange en hoge pass. Kufrejski probeert de bal met de borst te controleren. Balım rent richting de bal. Balım schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Szumy - Brda Bydgoska 1:0

19e minuut.
Gut geeft een hoge lob. Caals kopt de bal weg. Velcea probeert naar een medespeler te passen. Masías heeft problemen om de bal te vangen. Masías draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Shabanov heeft problemen om de bal te vangen. Balım speelt de bal door. Pazurek rent richting de bal. Kwaśniak geeft de bal voor. Caals kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Ravazzani controleert de bal met de borst. Kwaśniak met een sublieme pass. Casarini probeert naar een medespeler te passen. Balım rent richting de bal. Balım schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Szumy - Brda Bydgoska 2:0

34e minuut.
Szulca speelt de bal door. Kwaśniak geeft een lange en hoge pass. Balım is nu in balbezit. Balım haalt uit met een fantastische trap. Hoffman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Kotsios verovert de bal door een tackle van achteren. Kotsios geeft de bal voor. Kufrejski rent richting de bal. Balım verovert de bal door een tackle van achteren. Balım haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Pazurek geeft een hoge lob. Gut is nu in balbezit. Shabanov rent richting de bal. Balım bereikt de bal nog maar net als eerste. Balım schiet op doel. Hoffman bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Szumy - Brda Bydgoska 3:0

45e minuut.
Casarini speelt de bal door. Balım rent richting de bal. Balım probeert naar een medespeler te passen. Bojanowski is nu in balbezit. Bojanowski draait met de bal, schiet en ... Hoffman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Szumy 46%, Brda Bydgoska 54%.
LKS Szumy - Brda Bydgoska 3:0

52e minuut.
Caals geeft een lange en hoge pass. Inworp. Szulca met de inworp. Casarini is nu in balbezit. Casarini geeft de bal voor. Hoffman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Balım krijgt zijn hoofd ertegen. Hoffman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Pazurek rent richting de bal. Pazurek met een sublieme pass. Kotsios bereikt de bal nog maar net als eerste. Masías onderschept slim de pass. Masías draait met de bal, schiet en ... Ördekçioğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Stamatović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Szumy - Brda Bydgoska 3:1

68e minuut.
Krysiński geeft een hoge lob. Shabanov controleert de bal met de borst. Gut met een sublieme pass. Balım rent richting de bal. Balım haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Casarini bereikt de bal nog maar net als eerste. Casarini met een sublieme pass. Balım is nu in balbezit. Balım schiet op doel. Hoffman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Doeltrap. Fyda komt het veld opgelopen. Targoś komt het veld opgelopen. Augustyn komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Hoffman met een sublieme pass. Velcea kopt de bal weg. Daar is Targoś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ravazzani is nu in balbezit. Ravazzani draait met de bal, schiet en ... Ördekçioğlu bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Szumy 47%, Brda Bydgoska 53%.
LKS Szumy - Brda Bydgoska 3:1