Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Długa Laga TerapeutyczneOdruchyGastryczne
LUL Tactiek 442
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42 gemiddelde waardering 37.7
adequate Schieten adequate
adequate Passen adequate
solid Verdedigen good


2e minuut.
Lung bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocić passt de bal met de wreef. Schitelea rent richting de bal. Schitelea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Kirkov heeft problemen om de bal te vangen. Lung met een sublieme pass. Yücetürk rent richting de bal. Yücetürk haalt uit met een fantastische trap. Epuraş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Długa Laga - TerapeutyczneOdruchyGastryczne 1:0

14e minuut.
Moraru speelt de bal door. Klungelig pakt Lung de bal. Lung geeft een lange en hoge pass. Daar is Yücetürk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yücetürk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Długa Laga - TerapeutyczneOdruchyGastryczne 2:0

18e minuut.
Bondăreţ met een sublieme pass. Klungelig pakt Piszczyk de bal. Dejko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dejko krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Lung passt de bal zonder na te denken. Pain bereikt de bal nog maar net als eerste. Martín is nu in balbezit. Pain rent richting de bal. Pain haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Długa Laga - TerapeutyczneOdruchyGastryczne 3:0

27e minuut.
Dejko verovert de bal door een tackle van achteren. Dejko speelt de bal door. Yücetürk rent richting de bal. Pain bereikt de bal nog maar net als eerste. Pain haalt uit met een fantastische trap. Epuraş bokst de bal weg.

32e minuut.
Dodos rent richting de bal. Dodos probeert naar een medespeler te passen. Vitsinets probeert naar een medespeler te passen. Hidijatullin is nu in balbezit. Hidijatullin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Długa Laga - TerapeutyczneOdruchyGastryczne 3:1

38e minuut.
Inworp. Lung met de inworp. Dejko speelt de bal door. Pain heeft problemen om de bal te vangen. Pain haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Długa Laga - TerapeutyczneOdruchyGastryczne 4:1

41e minuut.
Lung rent richting de bal. Met opzet legt Bondăreţ zijn tegenspeler op de grond. Lung is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dejko met een snel genomen vrije trap. Pain is nu in balbezit. Bękart legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pain is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Pain neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Długa Laga - TerapeutyczneOdruchyGastryczne 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Długa Laga 53%, TerapeutyczneOdruchyGastryczne 47%.
Fc Długa Laga - TerapeutyczneOdruchyGastryczne 5:1

54e minuut.
Inworp. Martín met een snelle inworp. Pain is nu in balbezit. Pain haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Moraru is nu in balbezit. Schitelea onderschept slim de pass. Schitelea met een sublieme pass. Daar is Piszczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piszczyk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Vitsinets onderschept slim de pass. Vitsinets speelt de bal door. Pain bereikt de bal nog maar net als eerste. Martín is nu in balbezit. Martín geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Pain raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Drăguş komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Bękart passt de bal in één keer door. Moraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Moraru speelt de bal door. Martín is nu in balbezit. Martín geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Cugowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dodos. Cugowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cugowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kirkov heeft problemen om de bal te vangen. Yücetürk rent richting de bal. Yücetürk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Schitelea heeft problemen om de bal te vangen. Narov verovert de bal door een tackle van achteren. Narov geeft een hoge lob. Drăguş is nu in balbezit. Drăguş haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Moraru raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sturdza komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Martín verovert de bal door een tackle van achteren. Martín probeert naar een medespeler te passen. Yücetürk heeft problemen om de bal te vangen. Drăguş is nu in balbezit. Drăguş draait met de bal, schiet en ... Epuraş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Długa Laga 43%, TerapeutyczneOdruchyGastryczne 57%.
Fc Długa Laga - TerapeutyczneOdruchyGastryczne 5:1