Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC GórnikZabrze rudawy
433 Tactiek oni
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.6 gemiddelde waardering 42.6
solid Schieten excellent
adequate Passen adequate
good Verdedigen solid


1e minuut.
Klungelig pakt Rajević de bal. Cabaj is nu in balbezit. Cabaj passt de bal in één keer door. Mikáczó rent richting de bal. Mikáczó schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

2e minuut.
Crotu geeft een hoge lob. Łatczewski kopt de bal weg. Dymon is nu in balbezit. Rajević onderschept slim de pass. Rajević schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Klungelig pakt Crnogorac de bal. Łatczewski rent richting de bal. Łatczewski passt de bal in één keer door. Rajević is nu in balbezit. Rajević draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Kurmański speelt de bal door. Chapiquije probeert naar een medespeler te passen. Mikáczó bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikáczó draait met de bal, schiet en ... Stuligłowa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GórnikZabrze - rudawy 0:1

20e minuut.
Dymon rent richting de bal. Cabaj rent richting de bal. Cabaj speelt de bal door. Mikáczó is nu in balbezit. Mikáczó draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Mikáczó de bal. Mikáczó haalt uit met een fantastische trap. Stuligłowa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Magna kopt de bal weg. Krawężnik is nu in balbezit. Cabaj verovert de bal door een tackle van achteren. Cabaj schiet op doel. Stuligłowa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GórnikZabrze - rudawy 0:2

29e minuut.
Mellino is nu in balbezit. Pajčin verovert de bal door een tackle van achteren. Pajčin geeft een lange en hoge pass. Mikáczó bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikáczó haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Crnogorac bereikt de bal nog maar net als eerste. Łatczewski is nu in balbezit. Crnogorac is nu in balbezit. Crnogorac schiet op doel. Na een snelle pass probeert Richter de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Cabaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabaj speelt de bal door. Mikáczó heeft problemen om de bal te vangen. Mikáczó schiet op doel. Stuligłowa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GórnikZabrze - rudawy 0:3

41e minuut.
Cabaj speelt de bal door. Daar is Mikáczó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krawężnik verovert de bal door een tackle van achteren. Cabaj verovert de bal door een tackle van achteren. Cabaj haalt uit met een fantastische trap. Stuligłowa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Krawężnik onderschept slim de pass. Westra van Holthe bereikt de bal nog maar net als eerste. Westra van Holthe passt de bal met de wreef. Mikáczó bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikáczó haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GórnikZabrze 58%, rudawy 42%.
FC GórnikZabrze - rudawy 0:3

46e minuut.
Crnogorac onderschept slim de pass. Crnogorac passt de bal in één keer door. Rajević bereikt de bal nog maar net als eerste. Łatczewski rent richting de bal. Dymon verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Przepiera probeert naar een medespeler te passen. Krawężnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Westra van Holthe onderschept slim de pass. Cabaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabaj schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Cabaj heeft problemen om de bal te vangen. Cabaj probeert naar een medespeler te passen. Mikáczó is nu in balbezit. Mikáczó draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC GórnikZabrze - rudawy 0:4

53e minuut.
Mellino rent richting de bal. Magna verovert de bal door een tackle van achteren. Magna met een sublieme pass. Mikáczó is nu in balbezit. Mikáczó draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Magna geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ciskowski met een snelle inworp. Crnogorac is nu in balbezit. Crnogorac geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Cabaj is nu in balbezit. Kösling verovert de bal door een tackle van achteren. Kösling speelt de bal door. Łatczewski rent richting de bal. Łatczewski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Cabaj speelt de bal door. Westra van Holthe heeft problemen om de bal te vangen. Westra van Holthe met een sublieme pass. Mikáczó rent richting de bal. Mikáczó draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Mikáczó is nu in balbezit. Krawężnik rent richting de bal. Mikáczó onderschept slim de pass. Mikáczó haalt uit met een fantastische trap. Stuligłowa maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

69e minuut.
Daar is Magna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magna passt de bal in één keer door. Mikáczó rent richting de bal. Cabaj is nu in balbezit. Cabaj draait met de bal, schiet en ... Stuligłowa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mikáczó is nu in balbezit. Mikáczó draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC GórnikZabrze - rudawy 0:5

71e minuut.
Cabaj passt de bal zonder na te denken. Crotu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikáczó verovert de bal door een tackle van achteren. Mikáczó haalt uit met een fantastische trap. Stuligłowa werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Mikáczó heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Crotu onderschept slim de pass. Silvere is nu in balbezit. Cabaj tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cabaj krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Chapiquije speelt de bal door. Cabaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabaj met een sublieme pass. Mikáczó rent richting de bal. Mikáczó schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Cabaj onderschept slim de pass. Cabaj probeert naar een medespeler te passen. Mikáczó is nu in balbezit. Mikáczó schiet op doel. Stuligłowa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Crotu verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Chapiquije neemt de hoekschop. Cabaj is nu in balbezit. Cabaj haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GórnikZabrze 57%, rudawy 43%.
FC GórnikZabrze - rudawy 0:5