Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brda Bydgoska LZS Jasionka
spring Tactiek nowa 2 2011
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
43.9 gemiddelde waardering 54.4
solid Schieten excellent
adequate Passen solid
excellent Verdedigen good


9e minuut.
Canjuga met een sublieme pass. Hempel rent richting de bal. Kufrejski begaat een overtreding. Kufrejski krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Hempel speelt de bal door. Camoranesi heeft problemen om de bal te vangen. Camoranesi probeert naar een medespeler te passen. Depcik bereikt de bal nog maar net als eerste. Depcik haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

16e minuut.
Canjuga geeft de bal voor. Kufrejski kopt de bal weg. Shabanov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hempel rent richting de bal. Hempel schiet op doel. Hoffman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brda Bydgoska - LZS Jasionka 0:1

23e minuut.
Horn kopt de bal weg. Velcea is nu in balbezit. Camoranesi verovert de bal door een tackle van achteren. Camoranesi geeft een hoge lob. Hempel springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Velcea met een sublieme pass. Pazurek rent richting de bal. Pazurek geeft de bal voor. Masías springt en kopt de bal. Muchomorek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Brda Bydgoska - LZS Jasionka 1:1

28e minuut.
Fierro passt de bal in één keer door. Canjuga speelt de bal door. Kufrejski bereikt de bal nog maar net als eerste. Hempel onderschept slim de pass. Hempel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brda Bydgoska 59%, LZS Jasionka 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Brda Bydgoska - LZS Jasionka 1:1

51e minuut.
Mienculewicz rent richting de bal. Mienculewicz geeft een lange en hoge pass. Hempel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hempel schiet op doel. Hoffman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Brda Bydgoska - LZS Jasionka 1:2

65e minuut.
Masías rent richting de bal. Velcea is nu in balbezit. Ciofetti verovert de bal door een tackle van achteren. Masías is nu in balbezit. Masías schiet op doel. Muchomorek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Ciofetti kopt de bal weg. Canjuga bereikt de bal nog maar net als eerste. Canjuga passt de bal met de wreef. Depcik heeft problemen om de bal te vangen. Depcik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brda Bydgoska - LZS Jasionka 1:3

82e minuut.
De Las Nieves rent richting de bal. De Las Nieves geeft een lange en hoge pass. Camoranesi kopt de bal weg. Depcik rent richting de bal. Depcik haalt uit met een fantastische trap. Hoffman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Velcea de bal. Camoranesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Velcea zijn tegenspeler op de grond. Velcea krijgt een gele kaart. Camoranesi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Velcea speelt de bal door. Camoranesi komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brda Bydgoska 53%, LZS Jasionka 47%.
Brda Bydgoska - LZS Jasionka 1:3