Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LZS Jasionka Brda Bydgoska
nowa 2 2011 Tactiek spring
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
14 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
54.9 gemiddelde waardering 41.9
uitstekend Schieten solide
solide Passen matig
goed Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Camoranesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Camoranesi passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Horn de bal. Ravazzani onderschept slim de pass. Ravazzani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Klungelig pakt Fierro de bal. Velcea onderschept slim de pass. Velcea passt de bal in één keer door. Ravazzani bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravazzani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Horn onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Velcea. Horn raakt geblesseerd tijdens het duel. Camoranesi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hempel krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

32e minuut.
Hoffman probeert naar een medespeler te passen. Pazurek controleert de bal met de borst. Canjuga rent richting de bal. Canjuga haalt uit met een fantastische trap. Hoffman probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Velcea met een sublieme pass. Ravazzani is nu in balbezit. Camoranesi maakt een afschuwelijke overtreding. Camoranesi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LZS Jasionka 40%, Brda Bydgoska 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LZS Jasionka - Brda Bydgoska 0:0

49e minuut.
Radwan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Camoranesi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hempel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hempel schiet op doel. Hoffman bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Jasionka - Brda Bydgoska 1:0

51e minuut.
Mienculewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Mienculewicz probeert naar een medespeler te passen. Hempel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hempel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Jasionka - Brda Bydgoska 2:0

55e minuut.
Ding geeft een hoge lob. Camoranesi rent richting de bal. Camoranesi probeert naar een medespeler te passen. Depcik bereikt de bal nog maar net als eerste. Depcik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Fierro speelt de bal door. Kufrejski bereikt de bal nog maar net als eerste. Hempel verovert de bal door een tackle van achteren. Hempel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Hoffman met een harde bal richting middenveld. Fierro kopt de bal weg. Canjuga heeft problemen om de bal te vangen. Hempel is nu in balbezit. Hempel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Caals passt de bal in één keer door. Fierro is nu in balbezit. Fierro passt de bal zonder na te denken. Depcik is nu in balbezit. Depcik schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Horn verovert de bal door een tackle van achteren. Horn geeft een hoge lob. Kufrejski is nu in balbezit. Hempel onderschept slim de pass. Hempel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hempel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hempel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Jasionka - Brda Bydgoska 3:0

87e minuut.
Pazurek verovert de bal door een tackle van achteren. Pazurek passt de bal met de wreef. Ding bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravazzani verovert de bal door een tackle van achteren. Ravazzani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LZS Jasionka 38%, Brda Bydgoska 62%.
LZS Jasionka - Brda Bydgoska 3:0