Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC GórnikZabrze Fc Długa Laga
433 Tactiek LUL
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.8 gemiddelde waardering 44.9
solid Schieten good
adequate Passen adequate
good Verdedigen solid


5e minuut.
Crotu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Martín zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dejko is nu in balbezit. Dejko geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Dejko bereikt de bal nog maar net als eerste. Crnogorac onderschept slim de pass. Narov begaat een overtreding. Crnogorac raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Łatczewski neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GórnikZabrze - Fc Długa Laga 1:0

10e minuut.
Maljević geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mellino met de inworp. Crnogorac geeft een lange en hoge pass. Rajević maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Cugowski onderschept slim de pass. Dejko rent richting de bal. Dejko speelt de bal door. Yücetürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Yücetürk draait met de bal, schiet en ... Stuligłowa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Crnogorac verovert de bal door een tackle van achteren. Crnogorac geeft een lange en hoge pass. Rajević bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajević geeft een hoge lob. Łatczewski maakt een snoekduik en kopt de bal. Raczkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Moraru met een sublieme pass. Pain bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciskowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ciskowski krijgt een gele kaart. Pain raakt geblesseerd tijdens het duel. Yücetürk kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Stuligłowa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC GórnikZabrze - Fc Długa Laga 1:1

44e minuut.
Riestra Presa met een sublieme pass. Pain heeft problemen om de bal te vangen. Yücetürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Yücetürk haalt uit met een fantastische trap. Stuligłowa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GórnikZabrze - Fc Długa Laga 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GórnikZabrze 62%, Fc Długa Laga 38%.
FC GórnikZabrze - Fc Długa Laga 1:2

47e minuut.
Yücetürk kopt de bal weg. Crotu heeft problemen om de bal te vangen. Pain rent richting de bal. Pain draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC GórnikZabrze - Fc Długa Laga 1:3

63e minuut.
Dejko rent richting de bal. Dejko passt de bal in één keer door. Yücetürk is nu in balbezit. Pain bereikt de bal nog maar net als eerste. Pain draait met de bal, schiet en ... Stuligłowa bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Cugowski is nu in balbezit. Rajević onderschept slim de pass. Silvere is nu in balbezit. Silvere geeft de bal voor. Łatczewski krijgt zijn hoofd ertegen. Raczkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GórnikZabrze - Fc Długa Laga 2:3

87e minuut.
Raczkowski met een sublieme pass. Daar is Martín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martín met een sublieme pass. Yücetürk rent richting de bal. Yücetürk haalt uit met een fantastische trap. Stuligłowa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Stuligłowa probeert naar een medespeler te passen. Dejko kopt de bal weg. Yücetürk is nu in balbezit. Yücetürk draait met de bal, schiet en ... Stuligłowa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GórnikZabrze - Fc Długa Laga 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GórnikZabrze 55%, Fc Długa Laga 45%.
FC GórnikZabrze - Fc Długa Laga 2:4