Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Długa Laga FC GórnikZabrze
LUL Tactiek 433
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
14 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
44.3 gemiddelde waardering 42.1
good Schieten good
average Passen adequate
solid Verdedigen good


3e minuut.
Moraru rent richting de bal. Moraru geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mellino met een snelle inworp. Crnogorac geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Moraru kopt de bal weg. Klungelig pakt Martín de bal. Martín speelt de bal door. Yücetürk is nu in balbezit. Yücetürk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Martín is nu in balbezit. Ciskowski is nu in balbezit. Pain verovert de bal door een tackle van achteren. Pain schiet op doel. Stuligłowa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Długa Laga - FC GórnikZabrze 1:0

27e minuut.
Dejko probeert de bal aan de voet te houden. Yücetürk rent richting de bal. Yücetürk passt de bal met de wreef. Pain bereikt de bal nog maar net als eerste. Pain haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Yücetürk heeft problemen om de bal te vangen. Krawężnik is nu in balbezit. Yücetürk begaat een overtreding. Yücetürk krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Lung met een sublieme pass. Pain bereikt de bal nog maar net als eerste. Yücetürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pain bereikt de bal nog maar net als eerste. Pain draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Lung verovert de bal door een tackle van achteren. Lung passt de bal zonder na te denken. Pain is nu in balbezit. Yücetürk is nu in balbezit. Yücetürk schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Długa Laga 56%, FC GórnikZabrze 44%.
Fc Długa Laga - FC GórnikZabrze 1:0

47e minuut.
Lung onderschept slim de pass. Lung met een sublieme pass. Martín speelt de bal door. Pain bereikt de bal nog maar net als eerste. Pain haalt uit met een fantastische trap. Stuligłowa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Kösling probeert naar een medespeler te passen. Yücetürk probeert de bal aan de voet te houden. Riestra Presa rent richting de bal. Lung onderschept slim de pass. Lung geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Maljević verovert de bal door een tackle van achteren. Dejko is nu in balbezit. Dejko passt de bal zonder na te denken. Yücetürk rent richting de bal. Yücetürk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Dejko probeert naar een medespeler te passen. Yücetürk is nu in balbezit. Crotu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yücetürk onderschept slim de pass. Yücetürk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Długa Laga - FC GórnikZabrze 2:0

76e minuut.
Doeltrap. Raczkowski met een harde bal richting middenveld. Martín kopt de bal weg. Yücetürk is nu in balbezit. Yücetürk schiet op doel. Stuligłowa bokst de bal weg.

87e minuut.
Pain is nu in balbezit. Crotu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pain raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Yücetürk neemt zijn aanloop. Stuligłowa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Długa Laga - FC GórnikZabrze 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Długa Laga 53%, FC GórnikZabrze 47%.
Fc Długa Laga - FC GórnikZabrze 3:0