Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TerapeutyczneOdruchyGastryczne rudawy
442 Tactiek oni
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
40.1 gemiddelde waardering 44
solid Schieten very good
adequate Passen average
good Verdedigen solid


2e minuut.
Bondăreţ probeert naar een medespeler te passen. Grabarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabarek passt de bal zonder na te denken. Lavado rent richting de bal. Lavado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TerapeutyczneOdruchyGastryczne - rudawy 1:0

8e minuut.
Dymon passt de bal in één keer door. Kocić rent richting de bal. Kocić speelt de bal door. Chapiquije rent richting de bal. Chapiquije haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Dodos speelt de bal door. Chapiquije rent richting de bal. Chapiquije passt de bal met de wreef. Mikáczó is nu in balbezit. Mikáczó haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TerapeutyczneOdruchyGastryczne - rudawy 1:1

13e minuut.
Schitelea rent richting de bal. Magna onderschept slim de pass. Hidijatullin onderschept slim de pass. Schitelea rent richting de bal. Schitelea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Kurmański passt de bal met de wreef. Cabaj is nu in balbezit. Cabaj probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mikáczó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mikáczó schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Westra van Holthe geeft een hoge lob. Chapiquije kopt de bal weg. Mikáczó bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikáczó draait met de bal, schiet en ... Mondfahrt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TerapeutyczneOdruchyGastryczne - rudawy 1:2

26e minuut.
Lavado draait met de bal, schiet en ... Przepiera probeert de bal aan de voet te houden. Magna speelt de bal door. Kocić geeft een lange en hoge pass. Schitelea springt en kopt de bal. Bencivegna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Daar is Schitelea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magna geeft een hoge lob. Chapiquije rent richting de bal. Chapiquije geeft een hoge lob. Mikáczó krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Chapiquije onderschept slim de pass. Chapiquije geeft een hoge lob. Daar is Kirkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mikáczó is nu in balbezit. Mikáczó schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TerapeutyczneOdruchyGastryczne - rudawy 1:3

43e minuut.
Dymon kopt de bal weg. Cabaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikáczó is nu in balbezit. Mikáczó haalt uit met een fantastische trap. Wyffels probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
TerapeutyczneOdruchyGastryczne - rudawy 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TerapeutyczneOdruchyGastryczne 54%, rudawy 46%.
TerapeutyczneOdruchyGastryczne - rudawy 1:4

46e minuut.
Bękart passt de bal zonder na te denken. Dymon is nu in balbezit. Lavado begaat een overtreding. Lavado krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Pajčin controleert de bal met de borst. Grabarek geeft een hoge lob. Pajčin speelt de bal door. Mikáczó rent richting de bal. Mikáczó schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Doeltrap. Mondfahrt trapt de bal weg van het doel. Hidijatullin kopt de bal weg. Cabaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabaj draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Dymon speelt de bal door. Westra van Holthe is nu in balbezit. Westra van Holthe geeft een hoge lob. Mikáczó is nu in balbezit. Mikáczó draait met de bal, schiet en ... Mondfahrt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Inworp. Kocić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dodos speelt de bal door. Schitelea is nu in balbezit. Schitelea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Hidijatullin is nu in balbezit. Hidijatullin passt de bal in één keer door. Mikáczó rent richting de bal. Mikáczó schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TerapeutyczneOdruchyGastryczne - rudawy 1:5

62e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Mondfahrt niet meer kan verder spelen. Epuraş komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Hidijatullin met een sublieme pass. Grabarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabarek met een sublieme pass. Lavado rent richting de bal. Lavado haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
TerapeutyczneOdruchyGastryczne - rudawy 2:5

74e minuut.
Kurmański met de inworp. Dymon bereikt de bal nog maar net als eerste. Dymon met een sublieme pass. Schitelea rent richting de bal. Schitelea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Magna bereikt de bal nog maar net als eerste. Magna speelt de bal door. Mikáczó rent richting de bal. Mikáczó schiet op doel. Epuraş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TerapeutyczneOdruchyGastryczne - rudawy 2:6

88e minuut.
Bondăreţ speelt de bal door. Grabarek rent richting de bal. Grabarek met een sublieme pass. Lavado bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TerapeutyczneOdruchyGastryczne - rudawy 3:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TerapeutyczneOdruchyGastryczne 45%, rudawy 55%.
TerapeutyczneOdruchyGastryczne - rudawy 3:6