Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS Werdańsk Brda Bydgoska
Standard Tactiek spring
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
19 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.5 gemiddelde waardering 39.9
zeer goed Schieten goed
goed Passen zwak
goed Verdedigen solide


3e minuut.
Shabanov geeft een lange en hoge pass. Kakas probeert de bal met de borst te controleren. Kakas speelt de bal door. Stegaru is nu in balbezit. Stegaru draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Panke probeert naar een medespeler te passen. Kakas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kakas geeft een lange en hoge pass. Daar is Landi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Landi draait met de bal, schiet en ... Hoffman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Shabanov heeft problemen om de bal te vangen. Stegaru rent richting de bal. Stegaru schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Werdańsk - Brda Bydgoska 1:0

11e minuut.
Łukowski geeft een lange en hoge pass. Radwan bereikt de bal nog maar net als eerste. Stegaru verovert de bal door een tackle van achteren. Landi bereikt de bal nog maar net als eerste. Landi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Werdańsk - Brda Bydgoska 2:0

12e minuut.
Majowicz probeert naar een medespeler te passen. Masías bereikt de bal nog maar net als eerste. Landi begaat een overtreding. Landi krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Landi passt de bal zonder na te denken. Kakas is nu in balbezit. Kakas passt de bal in één keer door. Łukowski is nu in balbezit. Łukowski geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Łukowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łukowski geeft de bal voor. Kakas met een sublieme pass. Landi rent richting de bal. Landi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
De Las Nieves heeft problemen om de bal te vangen. Łukowski geeft een hoge lob. Bailly probeert de bal met de borst te controleren. Landi rent richting de bal. Landi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Kitowicz rent richting de bal. Kitowicz geeft een hoge lob. Kakas met een sublieme pass. Landi bereikt de bal nog maar net als eerste. Landi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Kwaiszewski rent richting de bal. Ravazzani onderschept slim de pass. Ravazzani met een sublieme pass. Masías rent richting de bal. Masías haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Radwan bereikt de bal nog maar net als eerste. Panke verovert de bal door een tackle van achteren. Landi bereikt de bal nog maar net als eerste. Stegaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Stegaru haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Masías probeert naar een medespeler te passen. Skonieczka heeft problemen om de bal te vangen. Skonieczka geeft de bal voor. Klungelig pakt Stegaru de bal. Stegaru haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Werdańsk 43%, Brda Bydgoska 57%.
LKS Werdańsk - Brda Bydgoska 2:0

48e minuut.
Panke passt de bal met de wreef. Kakas is nu in balbezit. Kakas probeert naar een medespeler te passen. Stegaru rent richting de bal. Stegaru schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Panke bereikt de bal nog maar net als eerste. Panke passt de bal met de wreef. Kakas speelt de bal door. Stegaru rent richting de bal. Stegaru draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Skonieczka rent richting de bal. Skonieczka geeft een hoge lob. Landi is nu in balbezit. Landi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Werdańsk - Brda Bydgoska 3:0

65e minuut.
Skonieczka heeft problemen om de bal te vangen. Skonieczka geeft een hoge lob. Landi bereikt de bal nog maar net als eerste. Landi schiet op doel. Hoffman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Werdańsk - Brda Bydgoska 4:0

66e minuut.
Shabanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shabanov geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Stegaru de bal. Landi is nu in balbezit. Landi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Zolper geeft een lange en hoge pass. Landi heeft problemen om de bal te vangen. Pazurek begaat een overtreding. Pazurek krijgt een gele kaart. Landi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Skonieczka met een snel genomen vrije trap. Landi bereikt de bal nog maar net als eerste. Landi haalt uit met een fantastische trap. Hoffman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Werdańsk - Brda Bydgoska 5:0

73e minuut.
Masías passt de bal in één keer door. Majowicz rent richting de bal. Majowicz passt de bal in één keer door. Ravazzani bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravazzani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Klungelig pakt Masías de bal. Masías passt de bal met de wreef. Civelek is nu in balbezit. Ravazzani verovert de bal door een tackle van achteren. Ravazzani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Zolper geeft de bal voor. Pazurek is nu in balbezit. Pazurek passt de bal met de wreef. Daar is Landi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Landi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Kakas rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Radwan. Kakas raakt geblesseerd tijdens het duel. Kwaiszewski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Caals bereikt de bal nog maar net als eerste. Landi verovert de bal door een tackle van achteren. Landi haalt uit met een fantastische trap. Hoffman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Werdańsk 46%, Brda Bydgoska 54%.
LKS Werdańsk - Brda Bydgoska 5:0