Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brda Bydgoska LKS Werdańsk
spring Tactiek Standard
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.6 gemiddelde waardering 52.4
solide Schieten uitstekend
matig Passen goed
zeer goed Verdedigen solide


1e minuut.
Landi is nu in balbezit. Ravazzani begaat een overtreding. Landi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Panke zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Radwan heeft problemen om de bal te vangen. Landi is nu in balbezit. Landi schiet op doel. Hoffman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Pazurek met een sublieme pass. De Las Nieves is nu in balbezit. De Las Nieves speelt de bal door. Masías is nu in balbezit. Masías schiet op doel. Dobos bokst de bal weg.

24e minuut.
Panke probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Landi de bal. Landi probeert naar een medespeler te passen. Robak rent richting de bal. Robak schiet op doel. Hoffman bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Landi rent richting de bal. Panke bereikt de bal nog maar net als eerste. Landi bereikt de bal nog maar net als eerste. Panke rent richting de bal. Panke draait met de bal, schiet en ... Hoffman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Caals bereikt de bal nog maar net als eerste. Caals geeft een lange en hoge pass. Mentorski rent richting de bal. Robak is nu in balbezit. Robak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Kakas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kakas met een sublieme pass. Landi rent richting de bal. Landi schiet op doel. Hoffman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Brda Bydgoska - LKS Werdańsk 0:1

35e minuut.
Mentorski geeft de bal voor. Daar is Shabanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kakas rent richting de bal. Kakas geeft een lange en hoge pass. Robak krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Mentorski geeft de bal voor. Shabanov probeert de bal met de borst te controleren. Landi rent richting de bal. Landi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Brda Bydgoska - LKS Werdańsk 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brda Bydgoska 55%, LKS Werdańsk 45%.
Brda Bydgoska - LKS Werdańsk 0:2

49e minuut.
Daar is De Las Nieves, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łukowski kopt de bal weg. Robak bereikt de bal nog maar net als eerste. Robak draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Radwan probeert naar een medespeler te passen. Masías rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mentorski. Masías is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pazurek wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Panke met de inworp. Christov probeert naar een medespeler te passen. Ravazzani is nu in balbezit. Ravazzani draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Mentorski geeft een lange en hoge pass. Christov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kakas begaat een overtreding. Kakas krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Łukowski passt de bal in één keer door. Robak rent richting de bal. Kufrejski speelt de bal door. Ravazzani rent richting de bal. Ravazzani draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Panke onderschept slim de pass. Panke passt de bal zonder na te denken. Robak bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Landi de bal. Landi draait met de bal, schiet en ... Hoffman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Panke probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Velcea probeert naar een medespeler te passen. Kwaiszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravazzani onderschept slim de pass. Ravazzani draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Brda Bydgoska - LKS Werdańsk 1:2

81e minuut.
Klungelig pakt Landi de bal. Radwan bereikt de bal nog maar net als eerste. Landi onderschept slim de pass. Robak bereikt de bal nog maar net als eerste. Robak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brda Bydgoska 52%, LKS Werdańsk 48%.
Brda Bydgoska - LKS Werdańsk 1:2