Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TerapeutyczneOdruchyGastryczne FC GórnikZabrze
442 Tactiek 433
55% Balbezit 45%
45% Spel op eigen helft 55%
19 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.4 gemiddelde waardering 40.3
zeer goed Schieten goed
goed Passen redelijk
goed Verdedigen goed


1e minuut.
Bondăreţ probeert naar een medespeler te passen. Bękart bereikt de bal nog maar net als eerste. Bękart passt de bal met de wreef. Schitelea rent richting de bal. Schitelea schiet op doel. Stuligłowa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Daar is Crotu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krawężnik probeert naar een medespeler te passen. Mellino speelt de bal door. Łatczewski is nu in balbezit. Łatczewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Kösling rent richting de bal. Hidijatullin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidijatullin passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Lavado de bal. Lavado draait met de bal, schiet en ... Stuligłowa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Klungelig pakt Kösling de bal. Kösling met een sublieme pass. Crnogorac bereikt de bal nog maar net als eerste. Crnogorac draait met de bal, schiet en ... Kufajewski probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
TerapeutyczneOdruchyGastryczne - FC GórnikZabrze 0:1

37e minuut.
Hidijatullin rent richting de bal. Hidijatullin met een sublieme pass. Schitelea is nu in balbezit. Schitelea haalt uit met een fantastische trap. Stuligłowa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TerapeutyczneOdruchyGastryczne - FC GórnikZabrze 1:1

37e minuut.
Crnogorac heeft problemen om de bal te vangen. Lavado rent richting de bal. Kösling begaat een overtreding. Kösling krijgt een gele kaart. Lavado is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bondăreţ zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Schitelea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schitelea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Riestra Presa is nu in balbezit. Riestra Presa geeft de bal voor. Klungelig pakt Wyffels de bal. Rajević bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajević schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kirkov bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
TerapeutyczneOdruchyGastryczne - FC GórnikZabrze 1:2

42e minuut.
Bondăreţ geeft een hoge lob. Schitelea rent richting de bal. Schitelea passt de bal zonder na te denken. Lavado rent richting de bal. Lavado haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Grabarek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hidijatullin rent richting de bal. Lavado bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavado schiet op doel. Na een snelle pass probeert Crotu de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TerapeutyczneOdruchyGastryczne 50%, FC GórnikZabrze 50%.
TerapeutyczneOdruchyGastryczne - FC GórnikZabrze 1:2

48e minuut.
Kösling raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Żymirski komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Riestra Presa is nu in balbezit. Schitelea verovert de bal door een tackle van achteren. Schitelea probeert naar een medespeler te passen. Lavado rent richting de bal. Lavado draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Bondăreţ probeert naar een medespeler te passen. Lavado bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidijatullin met een sublieme pass. Schitelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Schitelea haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Crnogorac rent richting de bal. Crnogorac passt de bal in één keer door. Bękart met een sublieme pass. Łatczewski is nu in balbezit. Łatczewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Crnogorac bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondăreţ speelt de bal door. Kocić probeert naar een medespeler te passen. Lavado bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavado draait met de bal, schiet en ... Stuligłowa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Schitelea springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Bondăreţ kopt de bal weg. Hidijatullin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidijatullin met een sublieme pass. Lavado bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavado schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Hidijatullin onderschept slim de pass. Hidijatullin speelt de bal door. Lavado bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavado draait met de bal, schiet en ... Crotu probeert de bal aan de voet te houden. Stuligłowa bokst de bal weg. Schitelea bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TerapeutyczneOdruchyGastryczne - FC GórnikZabrze 2:2

87e minuut.
Kocić is nu in balbezit. Crnogorac tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kocić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bondăreţ zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Crotu probeert de bal met de borst te controleren. Schitelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Schitelea draait met de bal, schiet en ... Stuligłowa werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Stuligłowa niet meer kan verder spelen. Szpręga komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Hidijatullin probeert de bal met de borst te controleren. Hidijatullin passt de bal zonder na te denken. Lavado bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavado haalt uit met een fantastische trap. Crotu probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Grabarek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TerapeutyczneOdruchyGastryczne 39%, FC GórnikZabrze 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TerapeutyczneOdruchyGastryczne - FC GórnikZabrze 2:2