Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Długa Laga rudawy
LUL Tactiek oni
48% Balbezit 52%
37% Spel op eigen helft 63%
15 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.5 gemiddelde waardering 43.7
good Schieten very good
adequate Passen weak
solid Verdedigen good


7e minuut.
Martín onderschept slim de pass. Martín passt de bal zonder na te denken. Yücetürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pain bereikt de bal nog maar net als eerste. Pain schiet op doel. Chapiquije verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Lung bereikt de bal nog maar net als eerste. Lung geeft de bal voor. Grzymała kopt de bal weg. Yücetürk rent richting de bal. Yücetürk draait met de bal, schiet en ... Chapiquije verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Richter kopt de bal weg. Dymon bereikt de bal nog maar net als eerste. Yücetürk onderschept slim de pass. Pain bereikt de bal nog maar net als eerste. Pain schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Dymon passt de bal zonder na te denken. Peterszajn is nu in balbezit. Yücetürk begaat een overtreding. Yücetürk krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Narov bereikt de bal nog maar net als eerste. Magna verovert de bal door een tackle van achteren. Maljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Magna verovert de bal door een tackle van achteren. Magna draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Długa Laga 38%, rudawy 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Długa Laga - rudawy 0:0

57e minuut.
Lung rent richting de bal. Lung geeft een lange en hoge pass. Pain rent richting de bal. Yücetürk rent richting de bal. Yücetürk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Westra van Holthe kopt de bal weg. Magna is nu in balbezit. Magna passt de bal in één keer door. Đức Anh rent richting de bal. Đức Anh draait met de bal, schiet en ... Raczkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Martín is nu in balbezit. Martín speelt de bal door. Yücetürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Yücetürk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Długa Laga - rudawy 1:0

81e minuut.
Yücetürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dymon tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yücetürk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dejko zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Grzymała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pain bereikt de bal nog maar net als eerste. Pain schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Długa Laga - rudawy 2:0

85e minuut.
Martín is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Martín zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dejko is nu in balbezit. Dejko geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Cugowski geeft een lange en hoge pass. Lung geeft de bal voor. Klungelig pakt Grzymała de bal. Pain is nu in balbezit. Pain draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Długa Laga 36%, rudawy 64%.
Fc Długa Laga - rudawy 2:0