Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
rudawy Fc Długa Laga
oni Tactiek LUL
53% Balbezit 47%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
43.3 gemiddelde waardering 43.1
solid Schieten average
weak Passen average
solid Verdedigen solid


4e minuut.
Przepiera probeert de bal aan de voet te houden. Pain rent richting de bal. Pain met een sublieme pass. Yücetürk rent richting de bal. Yücetürk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Chapiquije rent richting de bal. Sturdza tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chapiquije is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Magna met een snel genomen vrije trap. Mikáczó springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Martín bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurmański is nu in balbezit. Martín maakt een afschuwelijke overtreding. Martín krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Đức Anh is nu in balbezit. Dejko verovert de bal door een tackle van achteren. Dejko passt de bal zonder na te denken. Pain is nu in balbezit. Pain haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
rudawy - Fc Długa Laga 0:1

33e minuut.
Moraru met een sublieme pass. Martín is nu in balbezit. Martín passt de bal zonder na te denken. Yücetürk rent richting de bal. Yücetürk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Lung zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dejko is nu in balbezit. Met opzet legt Đức Anh zijn tegenspeler op de grond. Đức Anh krijgt een gele kaart. Dejko is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dejko met een snel genomen vrije trap. Pain heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rudawy 62%, Fc Długa Laga 38%.
rudawy - Fc Długa Laga 0:1

63e minuut.
Grzymała raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dymon komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Pain geeft de bal voor. Pajčin probeert naar een medespeler te passen. Chapiquije is nu in balbezit. Chapiquije draait met de bal, schiet en ... Raczkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Mikáczó heeft problemen om de bal te vangen. Mikáczó haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
rudawy - Fc Długa Laga 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rudawy 53%, Fc Długa Laga 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
rudawy - Fc Długa Laga 1:1