Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Długa Laga LKS Werdańsk
LUL Tactiek Standard
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
4 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
44 gemiddelde waardering 52.5
adequate Schieten solid
adequate Passen good
very good Verdedigen solid


7e minuut.
Kitowicz is nu in balbezit. Lung verovert de bal door een tackle van achteren. Lung met een sublieme pass. Yücetürk rent richting de bal. Yücetürk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Martín met een sublieme pass. Yücetürk rent richting de bal. Kwaiszewski begaat een overtreding. Kwaiszewski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Długa Laga 55%, LKS Werdańsk 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Długa Laga - LKS Werdańsk 0:0

47e minuut.
Na een snelle pass probeert Skonieczka de bal onder controle te krijgen. Martín rent richting de bal. Martín met een sublieme pass. Yücetürk is nu in balbezit. Yücetürk schiet op doel. Shterev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Lung probeert naar een medespeler te passen. Martín bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwaiszewski rent richting de bal. Martín verovert de bal door een tackle van achteren. Martín schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Yücetürk kopt de bal weg. Panke met een sublieme pass. Moraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Kakas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kakas geeft een lange en hoge pass. Raczkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Stegaru is nu in balbezit. Stegaru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Długa Laga - LKS Werdańsk 0:1

80e minuut.
Shterev speelt de bal door. Kakas probeert naar een medespeler te passen. Landi is nu in balbezit. Landi schiet op doel. Raczkowski probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

81e minuut.
Moraru geeft een hoge lob. Inworp. Kakas met de inworp. Panke rent richting de bal. Panke geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Cugowski kopt de bal weg. Vitsinets heeft problemen om de bal te vangen. Landi is nu in balbezit. Landi schiet op doel. Raczkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Długa Laga - LKS Werdańsk 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Długa Laga 46%, LKS Werdańsk 54%.
Fc Długa Laga - LKS Werdańsk 0:2