Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS Werdańsk Fc Długa Laga
Standard Tactiek LUL
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
49.6 gemiddelde waardering 44.2
solid Schieten adequate
good Passen adequate
adequate Verdedigen solid


5e minuut.
Kakas passt de bal zonder na te denken. Daar is Robak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cugowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cugowski krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Pain bereikt de bal nog maar net als eerste. Pain probeert naar een medespeler te passen. Yücetürk is nu in balbezit. Yücetürk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Werdańsk - Fc Długa Laga 0:1

41e minuut.
Maljević kan de bal niet met de borst controleren. Landi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Maljević. Maljević krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Landi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Favalli met een snel genomen vrije trap. Kakas rent richting de bal. Kakas probeert naar een medespeler te passen. Robak bereikt de bal nog maar net als eerste. Robak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Yücetürk rent richting de bal. Łukowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Yücetürk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Yücetürk legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Dobos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Werdańsk - Fc Długa Laga 0:2

45e minuut.
Daar is Skonieczka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skonieczka geeft een lange en hoge pass. Landi bereikt de bal nog maar net als eerste. Landi draait met de bal, schiet en ... Raczkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Werdańsk - Fc Długa Laga 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Werdańsk 55%, Fc Długa Laga 45%.
LKS Werdańsk - Fc Długa Laga 1:2

51e minuut.
Skonieczka rent richting de bal. Skonieczka passt de bal zonder na te denken. Inworp. Cugowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lung geeft een lange en hoge pass. Dobos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Skonieczka passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Martín de bal. Martín passt de bal in één keer door. Pain rent richting de bal. Pain haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Werdańsk 56%, Fc Długa Laga 44%.
LKS Werdańsk - Fc Długa Laga 1:2