Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TerapeutyczneOdruchyGastryczne LZS Jasionka
442 Tactiek nowa 2 2011
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.7 gemiddelde waardering 51.7
solid Schieten excellent
adequate Passen good
solid Verdedigen average


2e minuut.
Camoranesi passt de bal met de wreef. Hempel is nu in balbezit. Hempel heeft problemen om de bal te vangen. Hempel haalt uit met een fantastische trap. Kufajewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Camoranesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Camoranesi geeft de bal voor. Hempel is nu in balbezit. Mienculewicz is nu in balbezit. Mienculewicz schiet op doel. Kufajewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Camoranesi met een sublieme pass. Kirkov rent richting de bal. Depcik onderschept slim de pass. Depcik schiet op doel. Kufajewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Mienculewicz rent richting de bal. Mienculewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Mienculewicz neemt de hoekschop. Daar is Kirkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hempel is nu in balbezit. Hempel haalt uit met een fantastische trap. Kufajewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
TerapeutyczneOdruchyGastryczne - LZS Jasionka 0:1

16e minuut.
Fierro met een sublieme pass. Mienculewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Canjuga met een sublieme pass. Hempel is nu in balbezit. Hempel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Canjuga geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Depcik is nu in balbezit. Hempel rent richting de bal. Hempel haalt uit met een fantastische trap. Kirkov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Hidijatullin rent richting de bal. Hidijatullin geeft een hoge lob. Muchomorek probeert wanhopig de bal te grijpen. Lavado rent richting de bal. Lavado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TerapeutyczneOdruchyGastryczne - LZS Jasionka 1:1

35e minuut.
Depcik rent richting de bal. Depcik speelt de bal door. Fierro speelt de bal door. Hempel is nu in balbezit. Hempel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Camoranesi geeft de bal voor. Mienculewicz rent richting de bal. Mienculewicz passt de bal in één keer door. Depcik bereikt de bal nog maar net als eerste. Depcik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TerapeutyczneOdruchyGastryczne 57%, LZS Jasionka 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TerapeutyczneOdruchyGastryczne - LZS Jasionka 1:1

56e minuut.
Fierro met een sublieme pass. Kirkov rent richting de bal. Hempel onderschept slim de pass. Hempel draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Kufajewski met een harde bal richting middenveld. Fierro kopt de bal weg. Daar is Kocić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Camoranesi geeft de bal voor. Kirkov kan de bal niet met de borst controleren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Fierro met een sublieme pass. Bękart met een sublieme pass. Camoranesi geeft de bal voor. Depcik rent richting de bal. Depcik geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Depcik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Camoranesi is nu in balbezit. Camoranesi geeft een lange en hoge pass. Hempel maakt een snoekduik en kopt de bal. Kufajewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wyffels heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kufajewski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Camoranesi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Camoranesi met een sublieme pass. Depcik bereikt de bal nog maar net als eerste. Depcik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Ciofetti verovert de bal door een tackle van achteren. Ciofetti met een sublieme pass. Camoranesi met een sublieme pass. Depcik is nu in balbezit. Depcik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Canjuga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bękart onderschept slim de pass. Hempel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hempel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TerapeutyczneOdruchyGastryczne - LZS Jasionka 1:2

79e minuut.
Bondăreţ passt de bal met de wreef. Schitelea heeft problemen om de bal te vangen. Schitelea passt de bal in één keer door. Lavado is nu in balbezit. Lavado schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Kocić speelt de bal door. Lavado is nu in balbezit. Camoranesi begaat een overtreding. Camoranesi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TerapeutyczneOdruchyGastryczne 57%, LZS Jasionka 43%.
TerapeutyczneOdruchyGastryczne - LZS Jasionka 1:2