Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LZS Jasionka TerapeutyczneOdruchyGastryczne
nowa 2 2011 Tactiek 442
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
20 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.7 gemiddelde waardering 42.9
excellent Schieten adequate
solid Passen adequate
solid Verdedigen good


7e minuut.
Canjuga is nu in balbezit. Canjuga passt de bal met de wreef. Mienculewicz rent richting de bal. Mienculewicz schiet op doel. Kufajewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

8e minuut.
Lavado kopt de bal weg. Camoranesi speelt de bal door. Hempel heeft problemen om de bal te vangen. Hempel schiet op doel. Kufajewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Ciofetti geeft een hoge lob. Mienculewicz kopt de bal weg. Wyffels heeft problemen om de bal te vangen. Hempel verovert de bal door een tackle van achteren. Hempel haalt uit met een fantastische trap. Kufajewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kirkov onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Kufajewski niet meer kan verder spelen. Mondfahrt komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Hidijatullin bereikt de bal nog maar net als eerste. Fierro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hidijatullin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bondăreţ zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Lavado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lavado draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ding de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Fierro kopt de bal weg. Camoranesi kan de bal niet met de borst controleren. Camoranesi probeert naar een medespeler te passen. Mienculewicz is nu in balbezit. Mienculewicz haalt uit met een fantastische trap. Mondfahrt bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Fierro passt de bal zonder na te denken. Canjuga heeft problemen om de bal te vangen. Canjuga probeert naar een medespeler te passen. Depcik bereikt de bal nog maar net als eerste. Depcik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Depcik kopt de bal weg. Hempel rent richting de bal. Bondăreţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Hempel onderschept slim de pass. Hempel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Fierro passt de bal zonder na te denken. Canjuga probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hempel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hempel draait met de bal, schiet en ... Mondfahrt probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Camoranesi speelt de bal door. Canjuga rent richting de bal. Canjuga probeert naar een medespeler te passen. Depcik rent richting de bal. Depcik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Bondăreţ probeert naar een medespeler te passen. Camoranesi rent richting de bal. Camoranesi geeft een lange en hoge pass. Hempel krijgt zijn hoofd ertegen. Mondfahrt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LZS Jasionka 39%, TerapeutyczneOdruchyGastryczne 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LZS Jasionka - TerapeutyczneOdruchyGastryczne 0:0

47e minuut.
Kirkov kopt de bal weg. Camoranesi geeft een lange en hoge pass. Hempel is nu in balbezit. Hempel draait met de bal, schiet en ... Mondfahrt werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

49e minuut.
Fierro rent richting de bal. Fierro passt de bal in één keer door. Mienculewicz is nu in balbezit. Mienculewicz draait met de bal, schiet en ... Wyffels probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Mondfahrt trapt de bal weg van het doel. Hidijatullin kopt de bal weg. Ding heeft problemen om de bal te vangen. Schitelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Schitelea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Orco passt de bal in één keer door. Fierro probeert naar een medespeler te passen. Daar is Depcik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Depcik draait met de bal, schiet en ... Mondfahrt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Jasionka - TerapeutyczneOdruchyGastryczne 1:0

62e minuut.
Horn geeft een hoge lob. Depcik kopt de bal weg. Hempel heeft problemen om de bal te vangen. Hempel haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kirkov de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Bękart met een snelle inworp. Canjuga is nu in balbezit. Canjuga probeert naar een medespeler te passen. Hempel is nu in balbezit. Hempel schiet op doel. Mondfahrt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Bondăreţ onderschept slim de pass. Schitelea is nu in balbezit. Schitelea passt de bal met de wreef. Depcik rent richting de bal. Depcik geeft een hoge lob. Mondfahrt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Schitelea raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Piszczyk komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LZS Jasionka 36%, TerapeutyczneOdruchyGastryczne 64%.
LZS Jasionka - TerapeutyczneOdruchyGastryczne 1:0