Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC GórnikZabrze LKS Szumy
433 Tactiek taktyka
51% Balbezit 49%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
38.9 gemiddelde waardering 42.2
goed Schieten solide
matig Passen goed
redelijk Verdedigen goed


1e minuut.
Szulca met de inworp. Casarini rent richting de bal. Casarini geeft een hoge lob. Balım springt en kopt de bal. Szpręga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GórnikZabrze - LKS Szumy 0:1

3e minuut.
Casarini probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Crotu de bal. Bojanowski is nu in balbezit. Bojanowski schiet op doel. Szpręga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GórnikZabrze - LKS Szumy 0:2

19e minuut.
Ciskowski geeft de bal voor. Kwaśniak probeert naar een medespeler te passen. Casarini controleert de bal met de borst. Casarini geeft de bal voor. Bojanowski springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Silvere passt de bal zonder na te denken. Szulca rent richting de bal. Crnogorac onderschept slim de pass. Crnogorac draait met de bal, schiet en ... Fyda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GórnikZabrze - LKS Szumy 1:2

23e minuut.
Bojanowski probeert de bal aan de voet te houden. Casarini rent richting de bal. Casarini passt de bal met de wreef. Balım rent richting de bal. Balım draait met de bal, schiet en ... Szpręga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Fyda met een sublieme pass. Casarini kopt de bal weg. Gut met een sublieme pass. Balım bereikt de bal nog maar net als eerste. Balım schiet op doel. Szpręga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Riestra Presa bereikt de bal nog maar net als eerste. Riestra Presa geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gut met een snelle inworp. Casarini speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Stamatović geeft een hoge lob. Klungelig pakt Krawężnik de bal. Balım rent richting de bal. Bojanowski is nu in balbezit. Bojanowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GórnikZabrze - LKS Szumy 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GórnikZabrze 63%, LKS Szumy 37%.
FC GórnikZabrze - LKS Szumy 1:3

47e minuut.
Balım geeft een hoge lob. Klungelig pakt Żymirski de bal. Casarini probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bojanowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bojanowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Inworp. Szulca met een snelle inworp. Casarini is nu in balbezit. Casarini passt de bal zonder na te denken. Balım is nu in balbezit. De bal raakt de paal.

49e minuut.
Szulca passt de bal met de wreef. Krawężnik is nu in balbezit. Krawężnik geeft een lange en hoge pass. Gut is nu in balbezit. Gut geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Bojanowski stond buitenspel. Żymirski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Stamatović heeft problemen om de bal te vangen. Rajević verovert de bal door een tackle van achteren. Rajević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GórnikZabrze - LKS Szumy 2:3

60e minuut.
Mellino rent richting de bal. Mellino met een sublieme pass. Kwaśniak geeft een lange en hoge pass. Balım rent richting de bal. Balım haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Gut is nu in balbezit. Gut geeft een lange en hoge pass. Crotu kopt de bal weg. Gut geeft een lange en hoge pass. Bojanowski rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Augustyn komt het veld opgelopen. Targoś komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Gut passt de bal zonder na te denken. Casarini speelt de bal door. Daar is Balım, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balım haalt uit met een fantastische trap. Krawężnik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szpręga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Casarini passt de bal in één keer door. Daar is Balım, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balım passt de bal met de wreef. Bojanowski rent richting de bal. Bojanowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GórnikZabrze - LKS Szumy 2:4

79e minuut.
Balım passt de bal in één keer door. Bojanowski heeft problemen om de bal te vangen. Żymirski rent richting de bal. Casarini onderschept slim de pass. Casarini haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Szpręga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Augustyn kopt de bal weg. Casarini is nu in balbezit. Casarini passt de bal zonder na te denken. Bojanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojanowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Krysiński passt de bal met de wreef. Casarini speelt de bal door. Bojanowski is nu in balbezit. Bojanowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GórnikZabrze - LKS Szumy 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GórnikZabrze 66%, LKS Szumy 34%.
FC GórnikZabrze - LKS Szumy 2:5