Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS Szumy FC GórnikZabrze
taktyka Tactiek 433
46% Balbezit 54%
42% Spel op eigen helft 58%
15 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
46.5 gemiddelde waardering 44.4
very good Schieten solid
good Passen adequate
good Verdedigen solid


3e minuut.
Krawężnik geeft een hoge lob. Gut is nu in balbezit. Gut met een sublieme pass. Balım rent richting de bal. Balım draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Rajević heeft problemen om de bal te vangen. Krysiński geeft de bal voor. Balım rent richting de bal. Balım draait met de bal, schiet en ... Stuligłowa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Szumy - FC GórnikZabrze 1:0

17e minuut.
Gut geeft een lange en hoge pass. Balım bereikt de bal nog maar net als eerste. Balım passt de bal in één keer door. Bojanowski is nu in balbezit. Bojanowski haalt uit met een fantastische trap. Stuligłowa bokst de bal weg. Bojanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojanowski haalt uit met een fantastische trap. Stuligłowa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Szumy - FC GórnikZabrze 2:0

24e minuut.
Ciskowski rent richting de bal. Ciskowski speelt de bal door. Gut probeert naar een medespeler te passen. Balım rent richting de bal. Balım haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Klungelig pakt Łatczewski de bal. Fyda geeft de bal voor. Krawężnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojanowski onderschept slim de pass. Bojanowski schiet op doel. Stuligłowa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Balım bereikt de bal nog maar net als eerste. Balım schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Szumy - FC GórnikZabrze 3:0

30e minuut.
Riestra Presa neemt vlug de vrije trap. Daar is Łatczewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krysiński rent richting de bal. Rajević verovert de bal door een tackle van achteren. Rajević schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Mrkvička onderschept slim de pass. Mrkvička passt de bal in één keer door. Szulca probeert naar een medespeler te passen. Balım bereikt de bal nog maar net als eerste. Balım schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Daar is Crotu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Casarini probeert naar een medespeler te passen. Balım is nu in balbezit. Balım schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Szumy - FC GórnikZabrze 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Szumy 44%, FC GórnikZabrze 56%.
LKS Szumy - FC GórnikZabrze 4:0

52e minuut.
Rajević rent richting de bal. Rajević passt de bal in één keer door. Szulca met een sublieme pass. Balım is nu in balbezit. Balım schiet op doel. Stuligłowa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Balım bereikt de bal nog maar net als eerste. Balım geeft de bal voor. Mellino rent richting de bal. Szulca onderschept slim de pass. Szulca geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Stamatović bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajević verovert de bal door een tackle van achteren. Rajević passt de bal met de wreef. Łatczewski rent richting de bal. Łatczewski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Targoś komt het veld opgelopen. Augustyn komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Casarini met een sublieme pass. Bojanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojanowski passt de bal in één keer door. Balım rent richting de bal. Balım haalt uit met een fantastische trap. Stuligłowa bokst de bal weg. Bojanowski rent richting de bal. Bojanowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Gut kopt de bal weg. Casarini heeft problemen om de bal te vangen. Casarini speelt de bal door. Balım rent richting de bal. Balım schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Silvere passt de bal zonder na te denken. Mellino heeft problemen om de bal te vangen. Mellino passt de bal in één keer door. Crnogorac is nu in balbezit. Crnogorac draait met de bal, schiet en ... Ördekçioğlu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Szumy 40%, FC GórnikZabrze 60%.
LKS Szumy - FC GórnikZabrze 4:0