Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
rudawy Brda Bydgoska
oni Tactiek spring
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
6 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44 gemiddelde waardering 41.3
very good Schieten solid
weak Passen adequate
solid Verdedigen good


4e minuut.
Peterszajn trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Christov met de inworp. Velcea geeft een hoge lob. Masías krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Caals passt de bal in één keer door. Westra van Holthe is nu in balbezit. Westra van Holthe speelt de bal door. Mikáczó rent richting de bal. Mikáczó draait met de bal, schiet en ... Hoffman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Radwan geeft de bal voor. Kurmański geeft een hoge lob. Kufrejski heeft problemen om de bal te vangen. Mikáczó bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikáczó haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Masías rent richting de bal. Ravazzani is nu in balbezit. Velcea probeert naar een medespeler te passen. Masías is nu in balbezit. Masías draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Westra van Holthe met een snelle inworp. Radwan is nu in balbezit. Magna verovert de bal door een tackle van achteren. Magna geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Caals geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Przepiera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pajčin geeft de bal voor. Đức Anh springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Peterszajn verovert de bal door een tackle van achteren. Velcea verovert de bal door een tackle van achteren. Velcea speelt de bal door. Ravazzani rent richting de bal. Ravazzani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
rudawy - Brda Bydgoska 0:1

42e minuut.
Pajčin geeft de bal voor. Peterszajn rent richting de bal. Peterszajn passt de bal zonder na te denken. Magna bereikt de bal nog maar net als eerste. Magna schiet op doel. Hoffman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rudawy 39%, Brda Bydgoska 61%.
rudawy - Brda Bydgoska 0:1

63e minuut.
Westra van Holthe rent richting de bal. Westra van Holthe geeft een lange en hoge pass. Kufrejski heeft problemen om de bal te vangen. Mikáczó bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikáczó draait met de bal, schiet en ... Hoffman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Majowicz passt de bal zonder na te denken. Kurmański rent richting de bal. Kurmański geeft de bal voor. Đức Anh heeft problemen om de bal te vangen. Đức Anh speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rudawy 42%, Brda Bydgoska 58%.
rudawy - Brda Bydgoska 0:1